Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Οδικό δίκτυο Αιτωλοακαρνανίας...

 




Πολλοί υπουργοί υπηρέτησαν τις κυβερνήσεις του δικομματισμού που κατάγονταν από την Αιτωλοακαρνανία ( Στράτος, Σταμάτης, Βερελής, κλπ.) και κανείς τους δεν έδειξε ενδιαφέρον για το εθνικό οδικό δίκτυο του νομού τους. Ένας μακρύς, επικίνδυνος και απέραντος κατσικόδρομος ταλαιπωρίας που οι οδηγοί κάνουν το σταυρό τους για να περάσουν. Όταν είναι αργίες ή Σαββατοκύριακα οι ουρές είναι από το Αντίρριο ως το Αγρίνιο. Ερχόμενος από Αθήνα περνάς τη γέφυρα του Ρίου και μετά οπλίζεσαι με γαϊδουρίσια υπομονή για να φτάσεις στο προορισμό σου. Βλέπεις οι υπουργοί -παλιοί και νέοι- το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η ωραία γκόμενα που λέγεται...
εξουσία. Το 2500μ. Χ. η Ιόνια οδός θα είναι έτοιμη.
Διονύσης Στ.

Ο ΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ...

 




Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου
http://www.andrianopoulos.gr/

Το γεγονός και μόνο πως ο Μόκης Θεοδωράκης θα εκφωνήσει λόγο σε συγκέντρωση διαμαρτυρομένων για το Μνημόνιο υπονομεύει την σοβαρότητα και την αξιοπιστία αυτών των εκδηλώσεων.
Πώς είναι δυνατόν να καθυβρίζεται συλλήβδην ο πολιτικός κόσμος για πράξεις ρουσφετολογίας και διαφθοράς και να ηγείται των σχετικών διαμαρτυριών ο άνθρωπος που με ελάχιστα χρόνια στη Βουλή αμέσως διεκδίκησε αναδρομικά. Παρά βέβαια την κρίσιμη κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Και να αρνείται μάλιστα να παραιτηθεί από τις σχετικές διεκδικητικές αγωγές. Υπόσχεται απλά πως αν του επιδικασθούν δεν θα τα εισπράξει.
Ποιός θα θυμάται βέβαια τότε την ιστορία, και ποιές θα...
είναι τότε οι συνθήκες και οι συνέπειες. Αν ήταν άλλος στη θέση του δεν θα τολμούσε καν να εμφανισθεί σε τέτοια μάζωξη... Εδώ όμως ο κόσμος όχι μόνο δεν ενοχλείται αλλά και πανηγυρίζει με ενθουσιασμό!!

Να επισπεύσουμε το τέλος τους... Για να υπάρξει μια νέα αρχή!

 



...ο μόνος τρόπος για να ξεζουμίσεις ένα φρούτο είναι να το στύψεις. ...ο μόνος τρόπος για να ξεζουμίσεις ένα λαό είναι να τον κοροϊδέψεις, να τον φοβίσεις και στο τέλος να τον συνθλίψεις.
Κυβερνώντες και λοιπός πολιτικός και επικοινωνιακός συρφετός, προσπαθούν να σπείρουν τον φόβο, προσπαθούν να πείσουν τους "υπηκόους" της χώρας ότι η επιστροφή στην εξαθλίωση είναι ο μοναδικός δρόμος για την σωτηρία τους.
Και ενώ τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα καταρρέουν κάτω από την...
 
 

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ξεχείλισε αγανάκτηση το Σύνταγμα

Με θυμό και αυτο-οργάνωση, μουσικές και χορό, το κίνημα των «Αγανακτισμένων» ένωσε απόψε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, σε όλη την Ευρώπη, πάνω από κόμματα και ιδεολογίες, κατά της λιτότητας.
Στο Σύνταγμα η συγκέντρωση ξεπέρασε όλες τις προηγούμενες ημέρες σε όγκο και παλμό. Ήδη από τις 7 το απόγευμα οι εκτιμήσεις ανέφεραν πως στο Σύνταγμα και γύρω από αυτό οι συγκεντρωμένοι ξεπέρασαν τις 50.000.  Αυξημένες, όμως, εμφανίστηκαν και οι αστυνομικές δυνάμεις.
Οι σφυρίχτρες και τα κατσαρολικά είναι και πάλι εκεί, σε ένα πολύχρωμο πλήθος όπου βλέπεις από μωρά μέχρι παπάδες, να απλώνεται στους γύρω δρόμους. Κεντρικό σύνθημα ...

Έκραξαν τον ΓΑΠ στα Καλάβρυτα! Κι ακόμη δεν έχει δει τίποτα…

 

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ!
Την έντονη αποδοκιμασία του κόσμου δέχτηκε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, παρουσία του Καναδού ομολόγου του και του μισού υπουργικού συμβουλίου. Η αρχή έγινε στην Αγία Λαύρα όπου ηλικιωμένοι από οργανωμένη εκδρομή ΚΑΠΗ του φώναξαν «Γιωργάκη τα ξεπούλησες όλα», «μας πήρες τη σύνταξη», «πούλησες την Ελλάδα».
Καθώς έμπαινε στο Μουσείο Ολοκαυτώματος ο Γιώργος Παπανδρέου, μέλη του...

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Nestor Kirchner, ο Λατινοαμερικάνος σοσιαλιστής του…

 



…περονιστικού κινήματος, που με σύνθημα “H Αργεντινή στους Αργεντινούς” πέταξε έξω από την πατρίδα του τη χούντα του ΔΝΤ!
Της Μαριάννας Τσήπα
Αυτός τόλμησε, δεν πούλησε τους αγώνες της γενιάς του, δεν συμπεριφέρθηκε σαν Δαμανάκη και σια, έτσι σήμερα η Αργεντινή βαδίζει άλλους δρόμους ανάπτυξης.
Στην Ελλάδα του 2011 έχουμε μόνο νενέκους υπαλλήλους του ΔΝΤ, δήθεν τεχνοκράτες, που είναι χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι β΄ κατηγορίας του διεθνούς τραπεζικού συστήματος!
Δυστυχώς, το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου δεν υπάρχει… και οι νεοφιλελεύθεροι διαχειριστές της εξουσίας νομίζουν ότι το σύνδρομο της αντιδεξιάς πολιτικής έχει ακόμη πέραση… Δεν κατανόησαν ότι...
μπροστά σ’ αυτή τη σκληρή δεξιά νεοφιλελεύθερη λαίλαπα, ο προοδευτικός πολίτης -με ευθύνη της νεοφιλελεύθερης μνημονιακής κυβέρνησης- αναγκάζεται ν’ αναφωνεί: «Καλύτερα ο Σαμαράς, παρά ο ποδηλάτης».
Τον Σαμαρά θα φέρει η δεξιά πολιτική της κυβέρνησης του ΓΑΠ και των νεοφιλελεύθερων φίλων του κι όχι ο λαός του ΠΑΣΟΚ!
Δεξιός δεν είναι όποιος μάχεται την κατοχή και το ξεπούλημα της Ελλάδας.
Δεξιός είναι όποιος “εργάζεται” για το ΔΝΤ, την τρόικα και το κεφάλαιο!

Βασίλισσα της Ευρώπης η Μπάρτσα….

 



Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Βίντεο από την πλατεία Συντάγματος...

Σύσκεψη πολιτικών αρχηγών υπό τον Παπούλια...

 





Έκτακτο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών συγκάλεσε για αύριο Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας έπειτα από αίτημα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Ηδη είναι σε εξέλιξη διαβουλεύσεις για να διασφαλιστεί η παρουσία όλων των πολιτικών αρχηγών

Το Σύνταγμα, πιο όμορφο από ποτέ

!



Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

"Φλέρταρε" την Διαμαντοπούλου ο Στρος Καν!!!

 



Από το "Παπατζήδες"

Σημειώνουμε ότι από τη φωτογραφία ντοκουμέντο της εκδήλωσης στην οποία αναφέρεται, η “Κασσάνδρα” επιβεβαιώνεται πλήρως. Η Άννα Διαμαντόπουλου είχε την ατυχία να κάθεται μεταξύ του DSK και του εκδότη Αντώνη Λιβάνη στην παρουσίαση του βιβλίου “Η φλόγα και η στάχτη”.
Διαβάστε τι έγραψε την Παρασκευή 20 του μήνα η «Καθημερινή» και...
 
 

"Η μπαλάντα του μαλάκα"...

 



Κι εγώ εδώ να νοιώθω όλο και πιο μαλάκας
που όλο εγω πληρώνω το...
 
 

You Are My Love...

 



Οι αλλεργίες του καλοκαιριού...

 



Από το "medicalnews"
Μία βουτιά στην κρύα θάλασσα του Μαΐου, όσο λαχταριστή κι αν ακούγεται κάτω από τις υψηλές θερμοκρασίες της εποχής, … μπορεί να αποδειχθεί σε μπελά, για πάσης φύσεως αλλεργικούς. Η δύσκολη εποχή για τους επιρρεπείς σε κνίδωση (δερματολογικό νόσημα), καταρροή και φτέρνισμα δεν περιορίζεται χρονικά στην άνοιξη, αλλά επεκτείνεται και τους μήνες του καλοκαιριού. Η αλλεργία στο νερό – από την επαφή με αυτό, ανεξαρτήτως θερμοκρασίας – αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση, και είναι σαφώς σπανιότερη.
Η αλλεργία στο κρύο, είναι ο υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνος της...
 
 

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Δεν δίνουν τα ονόματα των πρώην βουλευτών που ζητούν τα αναδρομικά...

 




Στο Ελεγκτικό Συνέδριο έχουν κατατεθεί συνολικά 821 εφέσεις - αγωγές συνταξιούχων βουλευτών για την καταβολή αναδρομικών, διευκρίνισε στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης. Επικαλούμενος ωστόσο ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, δεν διαβίβασε τα ονόματα των αιτούντων.
Αίτημα να διαβιβαστεί στη Βουλή ο κατάλογος με τα ονόματα είχαν υποβάλει, μέσα από τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, οι βουλευτές Β' Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης και Μαγνησίας του ΛΑΟΣ Παύλος Μαρκάκης με...
 
 

ΝΟ.Δ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Ν.Δ.: «Οι κυβερνητικοί βουλευτές να υπερασπιστούν το Νομό»

Με αφορμή την γενικότερη αναστάτωση που έχει προκαλέσει η απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για ίδρυση Κέντρου Μεταναστών στην Αιτωλοακαρνανία, η ΝΟ.Δ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας της Ν.Δ.επισημαίνει: «Η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά επέλεξε την πρακτική του δυσάρεστου αιφνιδιασμού για την Αιτωλοακαρνανία. Μετά την υποβάθμιση της παιδείας, της υγείας και της εγκατάλειψης όλων των έργων υποδομής που έχει ανάγκη ο τόπος, το μόνο που αποφάσισε να δημιουργήσει μέχρι τώρα, είναι Κέντρο Κράτησης Μεταναστών στην Αμφιλοχία. Πλήθος ανθρώπων θα στοιβαχτούν σε ένα απολύτως ακατάλληλο χώρο χωρίς

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Σκάνδαλο υπεξαίρεσης στη ΔΕΥΑ Αγρινίου...

 




Από το http://www.agrinionet.gr/
Για σκάνδαλο υπεξαίρεσης χιλιάδων ευρώ μιλούν υπάλληλοι της ΔΕΥΑ, οι υπηρεσίες της οποίας βρίσκονται στο Αγρίνιο.
Πληροφορίες φέρουν υπάλληλο της συγκεκριμένης υπηρεσίας να έχει υπεξαιρέσει πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό πριν από περίπου 8 μήνες. Η υπάλληλος λένε οι πληροφορίες υπηρετούσε σε πόστο που εισέπραττε χρήματα από το κοινό, τα οποία φέρεται να...
 
 

Όπου νάναι ο πρωθυπουργός θα μιλήσει και στον φίλο του Νίκο Φελέκη, ο οποίος του προξένεψε τον Ταγματάρχη για την ΕΡΤ...

 



Γράφει ο Βασίλης Μπόνιος

Τρομαγμένοι από το χρέος που δημιούργησαν προσεύχονται στον Χατζηνικολάου, τον Ψυχάρη, τον Μπόμπολα, τον Θέμο, τον Βαρδινογιάννη...
Ποιο Bilderberg Club, ποια Αθηναική Λέσχη;
Απίδια μάντολες, είναι όλα αυτά μπροστά στον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ο Νίκος κατάφερε μέσα σε 20 μέρες να βρεθεί δύο φορές ομοτράπεζος του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και μία φορά του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης-SATURN, Αντώνη Σαμαρά.
Με τον Παπανδρέου συνέφαγε σε ταβέρνα της Φιλοθέης και σε σπίτι επιχειρηματία, ιδιοκτήτη φροντιστηρίων.
Με τον Σαμαρά φάγανε θαλασσινά στο...
 

Η "Σαλώμη" και ο "υπάλληλος"...


Θα μπορούσε να λέει...


- Θυμάμαι ότι το 2000 διαγράψαμε τον Καρατζαφέρη μόνο και μόνο γιατί με είπε, ως τότε εκπρόσωπο της ΝΔ, "Σαλώμη". Τώρα που ο Καμμένος είπε τον Μιχελάκη "υπάλληλο", ότι δεν φοράει παντελόνια και ότι δούλευε για την Civitas τι θα γίνει;
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

Νιόνιο, τι λες;

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Το πρώτο βίντεο από την έκρηξη ηφαιστείου Γκρίμσβετν στην Ισλανδία...

 






Από το http://www.meteo-news.gr/site/article/Volcano_Eruption_Gkrimsvetn-Video Τον περυσινό εφιάλτη φαίνεται ότι ξαναζεί η Ισλανδία μετά την έκρηξη του ηφαιστείου Γκρίμσβετν το οποίο βρίσκεται κάτω από τον παγετώνα Βάτναγιόκουλ, στη νοτιοανατολική πλευρά της χώρας.Σύμφωνα με ανακοινώσεις ειδικών "Η πρόβλεψη για τις επόμενες έξαφέρει ότι οι στάχτες ...
από το ηφαίστειο θα εξαπλωθούν σήμερα πάνω από την Ισλανδία οδηγώντας στο κλείσιμο των περισσότερων αεροδρομίων της Ισλανδίας όσο προχωράει η μέρα," Σας παρουσιάζουμε ένα από τα πρώτα video μετά την έκρηξη του ηφαιστείου.

Zει! 22 Μάη 1963...

Το ψεύδος των 30 χρόνων: Τα «χρυσά κουτάλια»...

 



Image and video hosting by TinyPicΗ ιστορία διδάσκει ότι δεν διδασκόμαστε τίποτα από αυτή…
Αν διδασκόμασταν από την ιστορία θα έπρεπε σήμερα να είχαμε όλοι καταδικάσει τελεσίδικα αυτό το καθεστώς, τα κόμματά του και τα προπαγανδιστικά του εργαλεία (ΜΜΕ).Θα έπρεπε να μην τολμάει πολιτικός να κυκλοφορεί στο δρόμο και τα δε ΜΜΕ να μην τα διάβαζε, ούτε να τα άκουγε κανείς.
Θα έπρεπε τα κανάλια, αυτά τα τεράστια στόματα του ψεύδους και της παραπληροφόρησης, να είχαν πεθάνει από ασιτία: Από ολοκληρωτική έλλειψη ακροαματικότητας.
Μόνο τα τελευταία τριάντα χρόνια να εξετάσει κανείς θα διαπιστώσει αβίαστα το θηριώδες ψεύδος των πολιτικών και των ΜΜΕ του καθεστώτος: Μας στούπωναν τα κρανία με όγκους ψεύδους, παραπληροφόρησης και ακαθαρσιών…
Ας πάρουμε ένα...
 

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ, ΑΜΗΧΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ...

 



Από το "expression-gr"

Γράφει ο Επιμηθέας

Κάνεις πλέον δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η χώρα διέρχεται τον κρισιμότερο μήνα των τελευταίων ετών, μετά την μεταπολίτευση. Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση δεν φαίνεται να έχει την δυνατότητα να αποτρέψει τη χρεοκοπία της χώρας και να βάλει τις βάσεις για την εξυγίανση της οικονομίας. Οι εξελίξεις κάθε άλλο παρά ευνοϊκές είναι και δυστυχώς η ευθύνη γι' αυτό είναι αποκλειστικά δική της. Η νέα υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας, από τον οίκο αξιολόγησης Fitch, κατά τρεις βαθμίδες, έχει ως συνέπεια οι τίτλοι του ελληνικού Δημοσίου να κατατάσσονται σε κατηγορία (Β+), χαμηλότερη και από τα λεγόμενα «σκουπίδια».
Είναι σαφές πλέον από τα γεγονότα ότι ο Γ. Παπανδρέου έχει
 

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Οι Έλληνες μεταβαίνουν στην ΠΓΔΜ μέχρι και για κούρεμα‏...

Από τον Πέτρο Ανδρέου
http://viosimimakedonia.blogspot.com/


Περίπου 1.200 με 1.700 άτομα μεταβαίνουν καθημερινά από την Ελλάδα στη γειτονική πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, μέσω του μεθοριακού σταθμού των Ευζώνων, για την παροχή διαφόρων ειδών υπηρεσιών, για παράδειγμα επίσκεψη σε ορθοδοντικό ή οφθαλμίατρο, αλλά και για αγορές τροφίμων, ποτών, ρουχισμού και υποδημάτων.
Σύμφωνα με τον διοικητή του σταθμού, Βάιο Μπιζιώτη, ο αριθμός των Ελλήνων που καθημερινά μεταβαίνουν τους θερινούς μήνες στα Σκόπια υπερβαίνει τις 3.000, ενώ τα Σαββατοκύριακα ο αριθμός των επισκεπτών είναι διπλάσιος σε σχέση με τις καθημερινές.
Ο κ. Μπιζιώτης αναφέρει ότι σε όσους...
 
 

ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ, ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ...

 




Του ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ*

ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΤΟΝ ΚΑΙ ΜΟΡΓΚΕΝΤΑΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στην μέχρι σήμερα διαδρομή μου υπήρξαν τρεις χώρες τις οποίες δεν μπορούσα να επισκεφθώ. Η μία ήταν η Ελλάδα της Δικτατορίας. Η φυγή μου μάλιστα έγινε από αυτήν την πόλη, την Θεσσαλονίκη. Αυτό το ζήτημα λύθηκε με την πτώση της Δικτατορίας το 1974.
Η δεύτερη χώρα την οποία δεν μπορώ να επισκεφθώ από την στιγμή που υπερασπίσθηκα τα δικαιώματα των ιστορικών λαών της Μικράς Ασίας και τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών της στο Συμβούλιο του Ο.Η.Ε για...
 

Υπουργοί κηρύχτηκαν ανεπιθύμητοι στην Κεφαλονιά!

 



«Eίστε ανεπιθύμητοι»
Το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς αποφάσισε να κηρυχτούν ως ανεπιθύμητα πρόσωπα οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης στη Κεφαλονιά.
Συγκεκριμένα, στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Σαββάτου, το σώμα ψήφισε κατά πλειοψηφία και μετά την αρχική εισήγηση του Δημάρχου, να σηκωθούν άμεσα μαύρες σημαίες στα δημόσια κτίρια και στα σχολεία, ως διαμαρτυρία για τη απόφαση του υπουργείου Παιδείας να κλείσει δύο τμήματα του ΤΕΙ.
Μετά από εισηγήσεις διαφόρων συμβούλων της...
 
 

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Σύσκεψη για το Alter στην Κηφισίας...

 




Μια σημαντική σύσκεψη για την τύχη του Alter έγινε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της Real News στην οδό Κηφισίας. Σε αυτήν πήραν μέρος εκτός άπό ανθρώπους του καναλιού, εκπρόσωποι του κυπριακής εταιρείας "ARGOS FUND" που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να επενδύσει στο κανάλι.
Ο Mediaκος

Καθυστέρηση φωτοβολταϊκών στη Βόνιτσα...

 




Από το agriniopress.gr
Ερώτηση υπέβαλε ο βουλευτής κ. Κων/νος Καραγκούνης προς την Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για την αναβάθμιση της γραμμής R-22 Ακτίου-Βόνιτσας.
Έχουν παρατηρηθεί καθυστερήσεις εγκρίσεων μικρών φωτοβολταϊκών σταθμών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ακτίου Βονίτσης. Προκειμένου να διευκολυνθούν αυτές οι επενδύσεις που έχουν κοστίσει χρήματα και αρκετό χρόνο στους αγρότες επιβάλλεται να εγκριθεί άμεσα από τη ΔΕΗ η σύνδεσή τους με το δίκτυο μεταφοράς ενέργειας. Έγκριση βέβαια που προϋποθέτει την ενίσχυση και αναβάθμιση της...
 
 

Μαχαίρωσαν τρία άτομα σε καφετέρια την ώρα που έβλεπαν ΠΑΟΚ - ΑΕΚ‏...

 




Από τον Γιώργο Στάμο
Αιματηρό επεισόδιο με τρεις τραυματίες προκάλεσαν χούλιγκαν στις 8.10 το βράδυ (18/5) στην καφετέρια «Αίθριο» που βρίσκεται στην πλατεία Αγίου Θωμά στο Γουδί. Η καφετέρια ήταν γεμάτη με οπαδούς, κυρίως της ΑΕΚ, που έβλεπαν τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ για τα play off της Superleague, όταν ομάδα ατόμων που φορούσαν κράνη, εμφανίστηκε ξαφνικά με δίκυκλα, έσπασαν τις τζαμαρίες της καφετέριας και...
 
 

Οι υφαντοί υπολογιστές των Ίνκας...

 



Από το "korkos news"
Εδώ και δεκαετίες οι επιστήμονες προσπαθούν να δώσουν λύση...
στο ακόλουθο παράδοξο:ενώ ο πολιτισμός των Ίνκας ήταν ένας από τους πλέον ανεπτυγμένους της αρχαιότητας με σπουδαία τεχνολογικά επιτεύγματα,δεν έχει βρεθεί σε αυτόν κανένα στοιχείο για χρήση γραφής.
Για πολλά χρόνια οι ανθρωπολόγοι δυσκολεύονταν να δεχτούν ότι ο πολιτισμός, που δημιούργησε το Μάτσου Πίτσου, με ένα εξελιγμένο δίκτυο δρόμων και σύστημα υδροδότησης που θα ζήλευαν ακόμη και σύγρονοι πολιτισμοί, δεν είχε σύστημα γραφής- έστω και στοιχειώδους.
Η αλήθεια μάλλον βρίσκεται ακριβώς στην...
 

Κυκλοφορεί...

 



Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Δεν φτάνει που θα απολύσουν ΔΥ, θα τους στιγματίσουν και ως άχρηστους!

 



Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε το ΔΝΤ στην Ελλάδα, τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για απολύσεις εκατοντάδων χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, τις οποίες ανέβαζαν μάλιστα και μέχρι 320.000. Χθες ο υπουργός εσωτερικών σε συνέντευξή του άνοιξε πλέον τη συζήτηση για τις απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίες επομένως είναι θέμα χρόνου.
Άσχετα με τα μετριοπαθή νούμερα που ρίχνει αυτή τη στιγμή η κυβερνητική προπαγάνδα, δεν πρέπει να είμαστε αφελείς. Όταν αρχίσουν, χωρίς σοβαρή αντίσταση από την πλευρά των εργαζομένων οι απολύσεις, αυτές θα...
 

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Κρίσιμη συνάντηση για το Άλτερ...

 




Από το http://petraskandalou.blogspot.com/
Συνάντηση του εκπροσώπου των εργαζομένων του σταθμού Άλτερ, Βασίλη Ζέρβα, με τον Γιώργο Κουρή πραγματοποιείται αυτή την ώρα...Μετά το χθεσινό "ναυάγιο" με την πλευρά Κουρή να ενημερώνει μέσω τρίτων (!) τους επί πέντε μήνες απλήρωτους εργαζομένους, ο επιχειρηματίας επέλεξε να...
καταθέσει τις προτάσεις του στον εκπρόσωπό τους. Αναμένονται εξελίξεις...

Συνελήφθη ο διοικητής του ΚΑΤ...




Από το DailyPress24
Το μεσημέρι της Τρίτης συνελήφθη ο διοικητής του ΚΑΤ, κ. Ευάγγελος Παπαφράγκας, καθώς σύμφωνα με τις αρχές, έχει τοποθετήσει κεραία κινητής τηλεφωνίας εντός του νοσοκομείου, πάνω από το χώρο όπου στεγάζονται οι διοικητικές υπηρεσίες. Η κεραία ήταν τοποθετημένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να φαίνεται ότι ήταν προέκταση του τοίχου. Μέχρι αυτή τη στιγμή ο κ Παπαφράγκας κρατείται στο Α.Τ. Κηφισιάς και την Τετάρτη αναμένεται να...
περάσει τη διαδικασία του αυτόφωρου.
Ο περιβαλλοντολογικός σύλλογος ΚΗΦΙΣΙΑ S.O.S, είχε εντοπίσει τη κεραία και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα.

7000 ευρώ το τραπέζωμα του Γιώργου!

 



Από το "taxalia", μέσω "papaioannou"

Επτά χιλιάδες ευρώ κόστισε το τραπέζωμα του πρωθυπουργού, κ. Παπανδρέου στο Μεγανήσι Λευκάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα χρήματα τα πλήρωσε το ελληνικό Δημόσιο,και πιο συγκεκριμένα η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Το ποσό είναι υπέρογκο, πόσο μάλλον στην περίοδο της κρίσης που βιώνει η χώρα.
Εφόσον οι πληροφορίες ευσταθούν, γίνεται λόγος για μεγάλη ασυνέπεια του πρωθυπουργού και...
 
 

Κλαίνε και οδύρονται οι δημοσιοκάφροι στα Ελληνικά Κανάλια ...για τον "διασυρμό" του Στρος Καν!

 



Από το "Παπατζήδες"

Πολύ κλάμα ...ρε παιδιά στα Ελληνικά Κανάλια για τον "διασυρμό" του Στρος Καν ! Ποιοι κλαίνε και οδύρονται! Αυτοί που έχουν μάθει την δημοσιοκαφρία της έξω και πλατιάς γλώσσας,της αγιαστούρας , της γεμάτης τσέπης και των τεμενάδων στην εκάστοτε εξουσία!
Αυτοί που διασύρουν καθημερινά απλούς πολίτες ...με τα μούφες κατηγορητήρια, για να κάνουν αβάντα στις κυβερνήσεις ...και στους μηχανισμούς της!
Αυτοί που μιλάνε σαν "μπάτσοι" και όχι δημοσιογράφοι ...σε...
 
 

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Αποκάλυψη: Τι έδειξε το DNA του Στρος Καν...

 




Βρέθηκαν "ίχνη πάλης" με την 32χρονη καμαριέρα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, από πηγές του εξωτερικού, από την έρευνα στο DNA του Στρος Καν που βρέθηκε στο ξενοδοχείο Sofitel της Νέας Υόρκης προέκυψε ότι....
προηγήθηκε πάλη μεταξύ του γενικού διευθυντή του ΔΝΤ και της 32ης χρονης καμαριέρας. Χωρίς να είναι γνωστές οι συνθήκες, αυτό πάντως μπορεί να αποδειχθεί και επιβαρυντικό για τον Στρος Καν.

Εμείς θα πληρώσουμε και τα γα...σια του;

 



Παράπλευρες απώλειες...
«Η Ελλάδα φοβάται ότι η σύλληψη του Στρος-Καν θα παρατείνει τη σοβούσα κρίση χρέους»!!! (διεθνής τύπος)
-Δηλαδή εμείς θα πληρώσουμε και τα γα...σια του;

O Στρος Καν , η Καμαριέρα , ο Ζαχόπουλος , η Τσέκου και το κράτος των "λαμόγιων" που λέγεται Ελλάδα!

 



Από το "Παπατζήδες"

Κάθε Λαός έχει και το κράτος που του αξίζει.
Μπορεί να προσάπτουμε διάφορα (και όχι άδικα) στους Αμερικάνους και όχι μόνο ...αλλά σε ορισμένα πράγματα έχουν κράτος, που κανείς δεν είναι υπέρ άνω του νόμου ή δεν μπορεί οι διάφοροι κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί να κατασκευάζουν σκευωρίες κατά των πολιτών και μετά να τους παρασημοφορούν. Και επιπλέον ότι ο νόμος λειτουργεί υπέρ του αδυνάτου.
Και το έδειξαν με την στάση τους και την συμπεριφορά τους απέναντι στο Στρος Καν! Αντίθετα εδώ η καμαριέρα θα ήταν ήδη στο Κορυδαλλό ...τα κανάλια θα έκαναν θριαμβευτικά ρεπορτάζ και εξόρκιζαν την εκβιάστρια που ήθελε να...
 
 

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Η δικαιωση του Παναιτωλικου.

Η επιστροφή του Παναιτωλικού στα μεγάλα σαλόνια ήλθε έπειτα από 34 δύσκολα χρόνια, γι’ αυτό και οι πανηγυρισμοί που τη συνόδευσαν ξεπέρασαν το μέτρο. Ο Φώτης Κωστούλας είναι ο ιδιοκτήτης του τα τελευταία έξι χρόνια και η άνοδος ήταν μια προσωπική δικαίωση γιατί ήλθε με τον δύσκολο τρόπο και όχι διά της πλαγίας οδού όπως πίεζαν οι... ανυπόμονοι.
Αν και διέθεσε πάρα πολλά χρήματα, κατηγορήθηκε από τους οπαδούς της ομάδας του ότι πήγαινε «με τον σταυρό στο χέρι», γι’ αυτό και έβλεπε τα τρένα της ανόδου να περνούν, με άλλους επιβάτες. Οπως λέει ο κ. Κωστούλας, η πίεση ήταν πολύ μεγάλη: «Ο κόσμος δεν μπορούσε να καταλάβει τη νοοτροπία μου. Υπήρξαν στιγμές που η γκρίνια ήταν αφόρητη. Βήμα βήμα, τελικά άλλαξαν ...



Ο Παφίλης αποκάλυψε την αλήθεια για τον ΟΣΕ, την Siemens και το σκάνδαλο των υποβρυχίων...




Εξήγησε ότι η αναθεώρηση των συμβάσεων του ΟΣΕ είχε τεθεί ως προϋπόθεση για την αγορά των Ναυπηγείων από την HDV και τη FERROSTAAL, δικαίωσε τη στάση του Χρ. Βερελή και απέδωσε τις ευθύνες στον Ν. Χριστοδουλάκη

Από τον Θανάση Λεπίδη

Από τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για το θέμα της Siemens, έχει ειδικό ενδιαφέρον η ομιλία του εκπροσώπου του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη (στο σχετικό βίντεο η ομιλία του βρίσκεται από το χρονικό σημείο 52.17 έως το 74.58).
Πέραν των γνωστών θέσεων του ΚΚΕ, ο κ. Παφίλης έκανε μια πολύ κρίσιμη σύνδεση του σκέλους που αφορά τον ΟΣΕ με το άλλο μεγάλο σκάνδαλο των Ναυπηγείων και των υποβρυχίων και με την οποία δικαιώνει ευθέως τη στάση της τότε ηγεσίας του υπουργείου Μεταφορών υπό τον Χρίστο Βερελή που ζητούσε την έκπτωση των εταιρειών (Siemens κ.α.), αλλά αυτό δεν έγινε με ευθύνη της τότε ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών υπό τον Νίκο Χριστοδουλάκη.
Από τα στοιχεία που παρέθεσε ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, σε συνδυασμό με την ιστορική εξέλιξη των γεγονότων όλα αυτά τα χρόνια, προκύπτει ότι το παιχνίδι για τον ΟΣΕ παίχτηκε με σημαδεμένα χαρτιά από την πλευρά εκείνων που τους ενδιέφερε, πιο πολύ απ' όλα, η υπόθεση των Ναυπηγείων εν όψει όσων θα ακολουθούσαν με τα υποβρύχια.
"Αποδεικνύουν -όπως είπε και ο ίδιος ο βουλευτής- ότι η (τότε) Κυβέρνηση είχε υποσχεθεί στη HDV και τη FERROSTAAL ότι θα αναθεωρήσει τις συμβάσεις του ΟΣΕ". Όπως αποκάλυψε μάλιστα τα Ναυπηγεία "αγοράστηκαν έναντι ενάμισι δισεκατομμυρίου δραχμών και είχαν εξασφαλισμένες παραγγελίες ένα τρισεκατομμύριο". Δηλαδή είναι φανερό η αλλαγή των συμβάσεων του ΟΣΕ είχε τεθεί ως προϋπόθεση για να αγοραστούν τα Ναυπηγεία από την HDV και τη FERROSTAAL που πρωταγωνίστησαν εν συνεχεία στο σκάνδαλο των υποβρυχίων.
Με αυτά τα στοιχεία, ο βουλευτής φώτισε και το γεγονός γιατί τότε "το Υπουργείο Οικονομικών δεν κήρυττε έκπτωτες τις εταιρίες, μεταξύ των οποίων και τη SIEMENS, αλλά και άλλες εταιρίες, πράγμα που ζητούσε ο ΟΣΕ επίμονα και το Υπουργείο Μεταφορών". Και αυτό εξηγεί, όπως είπε, "και ...
 
 

Καταπέλτης για τον Δρούτσα!...

 



«ΒΟΜΒΑ» ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Του καταλογίζουν «ανομολόγητους χειρισμούς»
Επιστολή-καταπέλτη, με την οποία κατηγορεί τον πρωθυπουργό και την ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών ότι «επέλεξε την οδό των ανομολόγητων χειρισμών σε καίρια εθνικά θέματα από παραθεσμικούς μηχανισμούς, προφανώς όχι με το αζημίωτο», απέστειλε χθες ο πρόεδρος της Ενωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων, πρέσβης Θ. Δασκαρόλλης. Αποτέλεσμα, «η χώρα να βιώνει άμεσα τις οδυνηρές και καταστροφικές συνέπειες της διπλωματικής και οικονομικής διαπραγματευτικής ανικανότητας των κυβερνώντων».
Η επιστολή απεστάλη στους συναδέλφους του εν όψει της...

 
 
 

Επιτέλους, πόσοι πρέπει να σκοτωθούν για να συνεδριάσει μια κ…διυπουργική

 



Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
"Ελεύθερη Ζώνη"

Με πόσους νεκρούς αναβάλλονται ημερίδες και συνεδριάζουν διυπουργικές;
Η διεθνής εμπειρία δείχνει πως όποτε συμβαίνει μια καταστροφή, μια τρομοκρατική ενέργεια, ένα έκτακτο ακραίο γεγονός με νεκρό, μια δραματική εξέλιξη, τέλος πάντων, οι ηγέτες που απουσιάζουν από την χώρα τους παίρνουν το πρώτο αεροπλάνο και επιστρέφουν σ’ αυτήν.
Σε όλες τις υπόλοιπες (φυσιολογικές) χώρες. Διότι στην Ελλάδα, συμβαίνει το αντίθετο. Ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν αλλάζει το πρόγραμμά του με τίποτε. Την ώρα που συμβαίνει το ακραίο γεγονός (και επαπειλούνται και άλλα), εκείνος παίρνει το αεροπλάνο και φεύγει.
Την προηγούμενη Πέμπτη, για παράδειγμα. Στην...

 
 
 

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Νέο ...κατόρθωμα Μεϊμαράκη!

 




Στη θέα του Καρατζαφέρη έπιασε τα ...αχαμνά του ο πρώην υπουργός της ΝΔ

Από το http://newsport.gr/

Ο Μεϊμαράκης αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική κοινωνία!
Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι όταν βλέπαμε παπά προβαίναμε στην εν λόγω κίνηση αλλά από σήμερα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αλλάζει τις ελληνικές συνήθειες: το ρόλο του παπά παίρνουν οι βουλευτές του ΛΑ.ΟΣ!
Σύμφωνα με δημοσίευμα του newpost, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης συναντήθηκε πρόσωπο με ...

SOS

 



Από το "ΔιαΔίχτυ"
Η κατάσταση είναι έκρυθμη στην Αθήνα και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για ένα ακόμα τυφλό ξέσπασμα. Μετά την στυγερή δολοφονία ενός συμπολίτη μας για μία κάμερα, και τον τραυματισμό ενός διαδηλωτή κάτω απο αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, υπάρχει συσωρευμένη μεγάλη ένταση. Δεν αποκλείεται να...

Ο Κανάκης προσέβαλε τη Βουλή – Να εκτελεστεί‏...

 



Του Χρήστου Παναγιωτόπουλου
Εμεινα εμβρόντητος ακούγοντας οτι το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο 50 χιλιάδων ευρώ στο «Ράδιο Αρβύλα», επειδή -λέει- χαρακτήρισε «σπείρα» τους βουλευτές. Τη στιγμή που η χώρα χρεοκοπεί και οι τηλεοπτικοί σταθμοί απειλούνται με λουκέτο, την ώρα που βουλευτής λέει μέσα στο Κοινοβούλιο σε συνάδελφό του «βγες έξω ρε μαλ…α να σε γ…ω», η ανεξάρτητη αρχή κρίνει ως έγκλημα καθοσιώσεως μια αναφορά σε...

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Μόνο με διμοιρίες των ΜΑΤ και η “δημοσιογραφία” τύπου γερμανοτσολιάδων…



Μεγάλο χουνέρι έπαθε ο Καρσιώτης!
Ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA ζήτησε δηλώσεις από κατοίκους της περιοχής που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο της δολοφονίας του 44χρονου Μανώλη Καντάρη αλλά οι συγκεντρωμένοι επέμεναν να προβληθούν ζωντανά οι δηλώσεις τους για να μην κοπούν όπως συμβαίνει συνήθως.
Ο δημοσιογράφος Πέτρος Καρσιώτης που έκανε το ρεπορτάζ αρνήθηκε αλλά αυτό εξαγρίωσε τους συγκεντρωμένους με αποτέλεσμα να τον...
  

Σύγκρουση Παπανδρέου - Βενιζέλου...

 



Η φράση του υπουργού Άμυνας ότι δεν υπάρχει πολιτική κατεύθυνση άναψε φωτιές στη συνεδρίαση του άτυπου υπουργικού συμβουλίου.
Ο πρωθυπουργός μπορεί να συνέστησε και να ζήτησε για μία ακόμη φορά αλληλεγγύη μεταξύ των υπουργών, ωστόσο, με την τοποθέτηση του ο υπουργός Άμυνας φάνηκε να διαφοροποιείται από την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στην οικονομία.
Το παρασκήνιο της σύγκρουσης
Εκείνο που προκάλεσε την έντονη δυσφορία του πρωθυπουργού δεν είναι τόσο τα όσα υποστήριξε ο υπουργός Άμυνας αλλά ο τρόπος με τον οποίο διέρρευσαν τα όσα επρόκειτο να πει στην συνεδρίαση του άτυπου υπουργικού συμβουλίου.
Με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε με επιτακτικό τρόπο από τους υπουργούς να μην γίνει καμία διαρροή των όσων ειπώθηκαν. «Αυτά που είπαμε μένουν εδώ και δεν βγαίνουν έξω από εδώ». Αυτά φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός μέχρι που...

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Super Ομάδα Super Πρόεδρος

  


KOSTOULAS
Super Ομάδα Super Πρόεδρος

Δεν αλλάζει η έδρα. Τι ισχύει για το Παμπελοποννησιακό
Φώτης Κωστούλας: Δεν σκοπεύω ν’ ασχοληθώ με την πολιτική. Δεν μετανιώνω που ανακατεύτηκα με τον Παναιτωλικό, μετανιώνω όμως που ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στην Ελλάδα!
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός κ. Φώτης Κωστούλας με δηλώσεις του στη «Σ» και σε συνέντευξή του στον Δυτικά 96,1, λίγο πριν το κίτρινο και μπλε ποτάμι πλημμυρίσει το Αγρίνιο, μιλά με όρους προβολής στην ιστορία… και το μέλλον της ομάδας του Αγρινίου. για το αυριανό παιχνίδι δηλώνει ότι δεν ανησυχεί: «Οι παίχτες είναι αποφασισμένοι, η ομάδα που....

Bίντεο με τη μεταφορά του τραυματισμένου αρχιεπισκόπου...



Από το http://www.agriniopress.gr/gegonota/3027-ieronymosnosokomeio

Στο ΚΑΤ βρίσκεται πλέον ο Αρχιεπίσκοπος, που νωρίτερα, μεταφέρθηκε από το Αγρίνιο με ελικόπτερο Super Puma, μετά τον τραυματισμό του στον Ι.Ν. του Αγίου Χριστοφόρου. Ρεπορταζ και VIDEO.
Η κορύφωση των εκδηλώσεων για την γιορτή του πολιούχου του Αγρινίου, επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Αρχιεπισκόπου και...

Καρχιμάκης εφ' όλης της ύλης...


Τι λέει για τον Τσοχατζόπουλο, το "πόθεν έσχες", τους πολιτικούς, το Μνημόνιο, την Αριστερά και την Εθνική Καταναλωτική Συνείδηση

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ www .in.grΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΥΚΑΚΗ

- Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν ο πρώτος Γραμματέας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ και μονίμως υπουργός από το 1981 ως το 2004, τις περιόδους που το ΠΑΣΟΚ βρισκόταν στην κυβέρνηση. Τώρα αντιμετωπίζεται όπως ο Μένιος Κουτσόγιωργας το 1988. Τον διαγράψατε από το ΠΑΣΟΚ και ψηφίσατε στη Βουλή υπέρ σύστασης προανακριτικής επιτροπής για υπόθεση που χειρίστηκε ως υπουργός Άμυνας. Ο κ. Τσοχατζόπουλος υποστηριζόταν από το μισό ΠΑΣΟΚ και παραλίγο να γίνει αρχηγός και πρωθυπουργός το 1996. Δεν χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ να κάνει την αυτοκριτική του; Τι σημαίνει για το ΠΑΣΟΚ όταν τα πανίσχυρα στελέχη μιας εποχής γίνονται οι αποδιοπομπαίοι τράγοι της επόμενης;
Δεν θα το γενίκευα. Αλίμονο αν ίσχυε ο πληθυντικός που χρησιμοποιείτε και το σημερινό ΠΑΣΟΚ είχε πάρει τη σκυτάλη από αποδιοπομπαίους τράγους. Μην ξεχνάτε ότι όσοι σήμερα επιχειρούν την συναισθηματική αναθέρμανση του κόσμου μας, αλλά και στελεχών μας, επικαλούνται το παραδοσιακό ΠΑΣΟΚ. Σίγουρα, θα ήταν ιστορικά άδικη μια γενίκευση. Η κυβέρνηση αυτή είχε τη βούληση να τροποποιήσει το νόμο περί ευθύνης υπουργών και το έπραξε. Αυτό από μόνο του συνιστά μια έμπρακτη αυτοκριτική μας, όχι μόνο ως ΠΑΣΟΚ, αλλά ως πολιτικός κόσμος γενικότερα. Την αλλαγή του επίμαχου άρθρου του Συντάγματος που θα...