Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Ολόκληρη η συνέντευξη (σε βίντεο) του Βενιζέλου για τα νέα μέτρα και το θέμα των αποδείξεων...

Κλήθηκε σε απολογία ο Κ.Μενδρινός για την υπόθεση των παράνομων στοιχημάτων


Σε απολογία έχει κληθεί τη Δευτέρα (27/6) από την ΠΑΕ Άρης ο Κώστας Μενδρινός λόγω της εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση των παράνομων στοιχημάτων.
Όλα δείχνουν ότι ο Έλληνας μέσος θα αποτελέσει παρελθόν από τον Άρη. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης εκπνέει τον Ιούνιο του 2013.
Ο ποδοσφαιριστής, πάντως, τόνισε σε δηλώσεις του: «Δεν ήξερα τίποτα για στημένα παιχνίδια. Απλά κάναμε χαβαλέ με τα άλλα παιδιά στη γαλαρία του πούλμαν, δεν είπαμε ότι θα τα παίξουμε κιόλας».
Από την πλευρά του ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Άρη, «Super 3», τόνισε στη ραδιοφωνική του εκπομπή: ««Ο Άρης ήταν, είναι και θα είναι καθαρός. Όποιος λερώνει το όνομά του πρέπει να φύγει τώρα, δεν έχει θέση στο σύλλογο και αυτό πρέπει να γίνει και με τον Μενδρινό, όπως και με τον οποιοδήποτε, από τη στιγμή που επισημοποιήθηκε από τις Αρχές η συμμετοχή του στην υπόθεση».

Νέο σκάνδαλο στο ποδόσφαιρο – Εμπλέκονται 170 άτομα

 
 
Νέο σκάνδαλο αναμένεται να συνταράξει, πάλι, τα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της αθλητικής εφημερίδας «Goal news» μετά τις συλλήψεις για το κύκλωμα με τους στημένους αγώνες, η δικαιοσύνη ερευνά ένα νέο σκάνδαλο, το οποίο αφορά ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος, λευκά συμβόλαια και κατ' επέκταση φοροδιαφυγή.
Μια υπόθεση, που σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα θα φέρει στη δικαιοσύνη άλλα 170 άτομα!
Στην υπόθεση αυτή φέρονται να εμπλέκονται άτομα που είναι αναμεμειγμένα και στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα όσοι παράγοντες εμπλέκονται, προωθούσαν τα παράνομα κερδισμένα (μεγάλα) ποσά στις ΠΑΕ που διοικούσαν, συμφωνώντας με ποδοσφαιριστές που αγόραζαν στις ομάδες τους στη σύναψη «λευκών» συμβολαίων.
Τα χρήματα τα έδιναν, αλλά κάτω από το τραπέζι! Η φοροδιαφυγή έγκειται στο γεγονός ότι στα συμβόλαια αναγραφόταν μόνο ο μισθός του παίκτη με αποτέλεσμα να αποδίδονται στην εφορία ελάχιστοι φόροι.

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Σαν σήμερα έφυγε ο μεγάλος ηγέτης… Σήμερα οι νενέκοι της τρόικας απαιτούν λοβοτομή!

 




Αρνούμαστε να ξεχάσουμε!

Έφυγε... και οι νενέκοι υπάλληλοι του ξένου παράγοντα εξαθλιώνουν τον περήφανο ελληνικό Λαό!

 



Σαν σήμερα έφυγε ο τελευταίος μεγάλος ηγέτης…

Αγρινιο:Συλληψη για ναρκωτικα και οπλα.

Σ
υνελήφθη, προχθες το μεσημέρι, στη περιοχή Νέα Αβόρανη Αιτωλοακαρνανίας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 64 ετών. Κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, κατά την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 64χρονος συλληφθείς κατείχε στην οικία του μία (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε 22,8 γραμμάρια αποξηραμένης ακατέργαστη κάνναβης, ένα (1) πιστόλι μάρκας BREVET και επτά (7) φυσίγγια. Ενώ σε αγροτική έκταση κοντά στο σπίτι του βρέθηκαν άλλες τρεις (3) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 376 γραμμάρια αποξηραμένης ακατέργαστης κάνναβης.
Συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Αγρινίου.

Εννέα συλλήψεις παραγόντων του ποδοσφαίρου έχει πραγματοποιήσει το ΣΔΟΕ για στημένα παιχνίδια-Μπέος, Σ. Ψωμιάδης μεταξύ των συλληφθέντων

http://www.50cents.gr/w3/images/stories/sthmena.jpgΣε εννέα συλλήψεις παραγόντων του ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων και πολύ γνωστά ονόματα, έχει προχωρήσει έως στιγμής η Ασφάλεια Αττικής και ειδικότερα η Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος, στο πλαίσιο επιχείρησης που πραγματοποιείται τις τελευταίες ώρες στην Αττική και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, ύστερα από εισαγγελική έρευνα και παραγγελία για τα στημένα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι συλληφθέντες είναι οι: Αχιλλέας Μπέος (πρόεδρος ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου), Σταύρος Ψωμιάδης (πρόεδρος ΠΑΕ Καβάλα), Γιώργος Τσακογιάννης (μεγαλομέτοχος ΠΑΕ Ηλιούπολη), Δημήτρης Ζαβαντίας (πρώην ποδοσφαιριστής), Νίκος Παντέλης (προπονητής), Αθανάσιος Ντότσης (μάνατζερ Αγροτικού Αστέρα), Νίκος Χάλκος (πρόεδρος ΠΑΕ Ηλιούπολη), Ανδρέας Δημόπουλος, Βασίλης Καρακούλιας.

Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες, που ξεκινούν από στοιχηματική απάτη και ξέπλυμα χρήματος και φτάνουν ως τη σύσταση εγκληματικής ομάδας.

Όπως έγινε γνωστό, έχουν γίνει πολλές προσαγωγές ανθρώπων, που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο, μεταξύ των οποίων και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εξετάζονται.

Η έρευνα γίνεται από κοινού με τις εισαγγελικές αρχές και το ΣΔΟΕ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Η απάντηση θα προέλθει και πάλι από το ΠΑΣΟΚ»...

«


Από την  ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
ΠΑ.ΣΟ.Κ


«Για να ξανακερδίσουμε το λαό θα πρέπει να επιστρέψουμε στις ρίζες μας, θα πρέπει να αφήσουμε πίσω τα ιδεολογικά νεφελώματα που έκαναν το ΠΑΣΟΚ συνώνυμο της μεταπολιτευτικής κρίσης. Δεν πάλιωσαν οι ιδέες μας αλλά απέτυχαν όσοι προσπάθησαν να ρίξουν νερό στα πιστεύω μας» τόνισε από το βήμα της Πανελλαδικής Σύσκεψης στελεχών της Αριστερής Πρωτοβουλίας, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παναγιωτακόπουλος.
Μπροστά σε ένα πολυπληθές ακροατήριο στελεχών, ο κ. Παναγιωτακόπουλος άσκησε κριτική στην ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική και ιδιαίτερα στην οικονομική της πολιτική. «Λίγους μόλις μήνες μετά τις νικηφόρες για το ΠΑΣΟΚ τελευταίες εκλογές, το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα θυμίζει...

Διαβάστε το «μεσοπρόθεσμο»!

Γράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος
   
Το επονομαζόμενο ως «μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα» αποτελεί την εγγύηση για την επερχόμενη - με μαθηματική ακρίβεια - καταστροφή του ελληνικού λαού.
*
Κι όταν λέμε με «μαθηματική ακρίβεια» το εννοούμε με την κυριολεκτική σημασία του όρου.
Αδιάψευστος μάρτυρας είναι τα όσα ομολογούν οι ίδιοι οι συντάκτες του «μεσοπρόθεσμου».
*
Ομολογίες που ταυτόχρονα επιχειρείται, φυσικά, να αποσιωπηθούν. Να συσκοτιστούν πίσω από εκβιασμούς, από γελοία πολιτικά τερτίπια και από «σωτηριολογικές» δημαγωγίες.
*
Υπάρχει, όμως, μια αλάνθαστη και απλή μέθοδος για να διαπιστώσει και ο τελευταίος εργαζόμενος τι του ετοιμάζουν: Είναι η ανάγνωση του «μεσοπρόθεσμου προγράμματος»!
Αν μη τι άλλο αυτό το έκτρωμα αξίζει να διαβαστεί.
Και όχι μόνο να διαβαστεί, αλλά και να διαθοδεί. Πλατιά! Να μη μείνει Ελληνας της...

Άγριο κράξιμο στο Σηφουνάκη! τα καλύτερα έρχονται για τη "νέα" μνημονιακή κυβέρνηση της κατοχής...

Διάπλους Τριχωνίδας 2011

 

kayakΟ Ναυτικός Όμιλος Αγρινίου, σε συνεργασία με την εταιρία αθλητικών δραστηριοτήτων X-Dream, στα πλαίσια μιας προσπάθειας ανάπτυξης της Λίμνης Τριχωνίδας αλλά και του ναυταθλητισμού της Αιτωλοακαρνανίας γενικότερα διοργανώνει το Διάπλου Τριχωνίδας 2011. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19/06/2011 στις 12:00 το μεσημέρι και θα έχει σαν σημείο έναρξης την Καψοράχη Μακρυνείας και τερματισμό τη Δογρή,Τα 3 ταχύπλοα σκάφη περισυλλογής
θα είναι συνέχεια δίπλα στους αθλητές και στον τερματισμό θα υπάρχει δωρεάν γεύμα για τους συμμετέχοντες.Το όριο ηλικίας συμμετοχής είναι 13 ετών και άνω και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 15 για όσους διαθέτουν δικό τους εξοπλισμό και 25 για όσους επιθυμούν να ενοικιάσουν τα σκάφη, κουπιά, ισοθερμικές στολές και σωσίβια της διοργάνωσης. Η διαδρομή θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες και στον τερματισμό θα πραγματοποιηθούν και μαθήματα canoe-kayak για τους αρχάριους αναβάτες από τους προπονητές του Ν.Ο.Α. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του ομίλου στην οδό Ι. Στα'ί'κου 28 και στα τηλέφωνα 2641052723 και 6946968802

Κλειστά τα σαββατοκύριακα τα καταστήματα του Αγρινίου


Κι αυτοί τα…ποσοστά τους!

Κι αυτοί τα…ποσοστά τους!




Του Θανάση Νικολαΐδη
(“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”)

ΈΦΤΑΣΑΝ στ ‘ αυτιά τους τα (σιωπηρά) συνθήματα, είδαν τα μάτια τους τη λαοθάλασσα, ένιωσαν το τσουνάμι να ‘ρχεται και παράτησαν τ’ αστεία. Κι όταν χρειάστηκε να συνεδριάσουν στη βουλή με απάνω τους χιλιάδες μούντζες, κοιτάχτηκαν μεταξύ τους και η σκέψη τους πήγε στα…ελικόπτερα. Αύξησαν τη φρουρά, κοίταξαν ικετευτικά τα…ΜΑΤ, είπαν μέσα τους «μπόρα είναι θα περάσει» κι ας πρόκειται για καταιγίδα διαρκείας.
ΚΑΙ τι έπρεπε να κάνουν (που δεν το’ καναν); Να...
 
 

Νέο τραγούδι για τους "Αγανακτισμένους"...

 





ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΤΕΧΝΗΣ SOROLOP !!! ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ / LOS INDIGNADOS
http://www.youtube.com/watch?v=MUz6XTlnnLs&feature=channel_video_title

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ θέτει η Βάσω Παπανδρέου...




Αμεση σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ζήτησε πριν από λίγο η Βάσω Παπανδρέου για "να συζητηθούν τα πάντα", όπως απάντησε σε ερώτηση αν ζητεί να συζητηθεί και θέμα ηγεσίας.

Εεεε ρε γλέντιαααααα!

 



Παραιτούνται και οι Εκ. Νασιώκας και Κ. Σπηλιόπουλος...

 



ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

 
Μετά τον Γ. Φλωρίδη, παραιτούνται σύμφωνα με πληροφορίες σε λίγο και ο βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ Εκτορας Νασιώκας και ο βουλευτής Αχαϊας Κώστας Σπηλιόπουλος.

Παραιτήθηκε (από βουλευτής) ο Γ. Φλωρίδης...

 





"press-gr"
Παραιτείται από το αξίωμά του ο βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης ο οποίος βρίσκεται ήδη στο γραφείο του προέδρου της Βουλής για να...
παραδώσει μια πολύ σκληρή επιστολή για τους λόγους της απόφασής του και οι οποίοι έχουν σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Συγκυβέρνηση συνεργασίας, εθνικής σωτηρίας για να σωθούν τα πολιτικά κόμματα και μόνο...

 




Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/

Ωραια, φτασαμε εκει που θελανε,ο ενας με την επιμονη του και ο αλλος με την αρνηση του,μια νεα πνοη που θα φτιαχτει για να διασωθουν τα πολιτικα κομματα και μονο,ο λαος παραμεριζεται μονος στοχος ειναι να φυγει απο τους δρομους και τις πλατειες,να σταματησει να αντιδρα,διοτι τα κομματα θα εχουν υποτιθεται την αποδοχη της πλειοψηφιας του κοσμου.
Και τι εγινε.... τιποτα, αλλη μια τρυπα στο νερο,αντι να χαθουμε απο την ανικανοτητα των 155 του πασοκ θα...
χαθουμε και απο την ανικανοτητα και των δυο κομματων.
Οπως και να ονομαστει, αν τελικα γινει αυτο το συνοθυλευμα των πολιτικων δυναμεων το γεγονος ειναι ενα.
Κανεις δεν θα τιμωρηθει.
Κανεις δεν θα παει φυλακη.
Κανεις δεν θα πληρωσει τα λαθη του,ακομα και οι τελευταιοι ανικανοι.
Θα κουκουλωθουν παλι ολα και μονη επιδιωξη θα ειναι να γαντζωθουν στην εξουσια και να μην καταληξουν σε ειδικο δικαστηριο.
Να πληρωνονται καλα,να τρωνε και να πινουν και να μην δινουν και λογαριασμο για οσα νομοθετουν.
Οπως και να τις πουν λοιπον,προδοτικες θα ειναι μονο,διοτι εχουν ψηφισει ηδη το ενα μνημονιο και ετοιμαζονται να ψηφισουν και το αλλο.

Θα μπορούσε να λέει...

 




-Μήπως να ετοιμάζομαι να αναλάβω "οικουμενικός" πρωθυπουργός;
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

Επανόρθωσε τη δεξιά, διάλυσε το ΠΑΣΟΚ, εγκαθίδρυσε το νεοφιλελευθερισμό, έκανε υπουργούς τους κηπουρούς του, οδήγησε τη χώρα υπό κατοχή και τώρα φεύγει!

 



Τι συζήτησαν για το σχηματισμό νέας κυβέρνησης Παπανδρέου και Σαμαράς...

 




Πρόταση για κυβέρνηση εθνικής ενότητας με Πρωθυπουργό κοινής αποδοχής πρότεινε στον κ. Γ. Παπανδρέου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αντ. Σαμαράς.
Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν νωρίτερα ο κ. Γ. Παπανδρέου με τον κ. Σαμαρά, ο Πρωθυπουργός του πρότεινε να υπάρξει οικουμενική κυβέρνηση. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. αντιπρότεινε ότι δεν μπορεί να υπάρξει οικουμενική κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον κ. Παπανδρέου και...
 

Φεύγει ο μεσίτης της δεξιάς & του νεοφιλελευθερισμού!

 



Ένταση στο Σύνταγμα - Κλείνουν με κάγκελα… τους δρόμους γύρω από την Βουλή

15/06/2011 08:14
 
Όλα είναι έτοιμα για να αποκλείσουν οι Αγανακτισμένοι την Βουλή, όμως τους πρόλαβαν άλλοι. Τα ΜΑΤ ήδη τοποθέτησαν στους δρόμους γύρω, μεταλλικά κάγκελα για να μην μπορούν οι Αγανακτισμένοι να προσεγγίσουν την Βουλή.
Γι' αυτό το λόγο και επικρατεί ένταση αυτή τη στιγμή.
Επίσης μεγάλη είναι η δύναμη των ΜΑΤ… αλλά έντονη είναι και η παρουσία των κλουβών.
Το κέντρο έχει ήδη κλείσει και η κυκλοφορία έχει διακοπεί στην Αμαλίας από Συγγρού, στη Βασιλίσσης Σοφίας από το Χίλτον και στην Ακαδημίας από την Κανάρη. Παράλληλα ελέγχονται και οι κάθετοι δρόμοι, από την πλευρά του Κολωνακίου.

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Παραίτηση του Αντ. Κοτσακά από το ΠΑΣΟΚ... Κανένα πρόβλημα! Υπάρχουν Δρούτσας, Γερουλάνος, Τίνα, Χάρης, Ξυνίδης, Πεταλωτής & φιλαράκια...

 



Ολόκληρη η επιστολή παραίτησης του Αντ. Κοτσακά από το ΠΑΣΟΚ...
Προς: Τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
Και τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου
Κοινοποίηση: μέλη Πολιτικού Συμβουλίου


Με αίσθημα ευθύνης και μετά από περίσκεψη, υποβάλλω την παραίτησή μου, από μέλος του Εθνικού Συμβουλίου, του τέως ΠΑΣΟΚ. Θέλω εξαρχής να διευκρινίσω, ότι δεν φεύγω εγώ από το κίνημα, αλλά το ΠΑΣΟΚ έφυγε από το ΠΑΣΟΚ. Ο Πρωθυπουργός σε κάθε ευκαιρία, τονίζει ότι «θα προχωρήσει με αυτούς, που θέλουν να αλλάξει η Ελλάδα». Ανήκω και εγώ σε αυτούς, που υποστηρίζουν μεγάλες αλλαγές, για να αντιμετωπίσουμε το αύριο. Όμως ο κ. Παπανδρέου δεν διευκρινίζει την κατεύθυνση και τον στόχο και τα συμπεράσματα από τα δείγματα γραφής δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Θέλω λοιπόν να παραμείνω...
 

Χάκαραν την Ιστοσελίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας

 
 
Εκτός λειτουργίας έβγαλαν την ιστοσελίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας άγνωστοι χάκερ. Στην σελίδα από νωρίς το απόγευμα εμφανίζεται ένα βίντεο των αγανακτισμένων πολιτών

Οι χάκερ υπογράφοντας με το όνομα Orestis ανήρτησαν το παρακάτω κείμενο:


«ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ! Είμαστε εδώ δυνατοί και πολλοί κανείς δεν μπορεί να μας θάψει πλέον κανείς δεν μπορεί να μας εκμεταλευτεί, μας χρωστάνε δεν τους χρωστάμε θέλουμε τα όνειρα μας με σάρκα και οστά, θέλουμε να ζήσουμε, θέλουμε να αναπνεύσουμε ελευθερία ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!»

Παραιτήθηκε από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Λιάνης

 
 
Την παραίτησή του από την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ υπέβαλε με επιστολή προς τον Πρωθυπουργό πριν από λίγο ο Βουλευτής της Φλώρινας Γιώργος Λιάνης.

"Με λύπη , ομολογουμένως με πάρα πολύ πήρα την απόφαση να παραιτηθώ από την κοινοβουλευτική μας ομάδα παραμένοντας Βουλευτής Φλώρινας." γράφει στην επιστολή του ο κ Λιάνης.

Βασική αιτία της παραίτησής του είναι οικονομική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση.
"Δεν πιστεύω πια στην οικονομική πολιτική που ακολουθούμε. αποτύχαμε και έκτοτε αναγκαζόμαστε μα κρύβουμε την αλήθεια από το λαό"


"Το μεσοπρόθεσμο σημαίνει επιπρόσθετα απίστευτα βάρη για τους αδύναμους και τους μη έχοντες" είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας " Στον ένα χρόνο που πέρασε επλήγησαν οι μικροί , οι δημιουργικοί , οι παραγωγικοί και έμειναν άθικτοι οι μεγάλοι και οι αντιπαραγωγική"

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Ο ραδιοφωνικός διάλογος για τη συνομιλία Σαμαρά - Φιγιόν...





Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου
Ο Σαμαράς ερωτάται από τον Πρωθυπουργό της Γαλλίας γιατί λέει ότι θα μειώσει τους φόρους αφού αυτό απαγορεύται απο την Τρόικα να το κάνει.
Και ο Σαμαράς -ο συγκάτοικος του Γιώργου- απαντά ότι το λέει...προεκλογικά. Μετά από αυτό...
απαυδισμένοι με τους έλληνες πολιτικούς οι Γάλλοι, το έδωσαν στην δημοσιότητα… Δείτε το Video.

Είναι ανίκανος, επιλέγει ανίκανους, αναλφάβητους & κόλακες συνεργάτες, για να νοιώθει “αρχηγός” και νομίζει ότι όλοι είναι σαν τα μούτρα του!

 



«Εγώ ζήτησα τεχνογνωσία. Από την αρχή άλλωστε όταν οι τροϊκανοί ζητούσαν διάφορα πράγματα εγώ τους έλεγα ότι είμαστε ανίκανοι να τα κάνουμε. Μετά άρχισαν να το καταλαβαίνουν και αυτοί ότι είμαστε ανίκανοι».
Γ. Παπανδρέου, Έλληνας Πρωθυπουργός (;)

Καλή όρ€ξη, θεματοφύλακα του κοινοβουλίου!

Ο Σισέ… ετοιμάζει βαλίτσες – Φεύγει για Λάτσιο

 
 
Εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί από την διοίκηση της Λάτσιο η απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ.
Ο Γάλλος άσος, που τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πρώτος σκόρερ (με 23 και 20 γκολ, αντίστοιχα) στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα «χρώματα» του Παναθηναϊκού, έχει αποφασίσει να φύγει από την Ελλάδα και η πρόταση της Λάτσιο είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του.
Αυτό υποστηρίζει σε σημερινό της δημοσίευμα η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport», ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα στην γειτονική χώρα, οι «λατσιάλι» έχουν καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό, ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ, για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Σισέ.
Στα πλεονεκτήματα που έχει στην «φαρέτρα» της η Λάτσιο για να αποκτήσει τον έμπειρο άσο, είναι αφ΄ ενός η συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ και αφ΄ετέρου η παρουσία του Μίροσλαβ Κλόζε, με τον οποίο ο Σισέ μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ καλό επιθετικό δίδυμο.

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Τροχαίο ατύχημα στο Αγρίνιο



Τροχαίο ατύχημα που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μιας 19χρονης, σημειώθηκε χθες στην Εθνική Οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων…
Στο ύψος της στροφής προς το Γιαννούζι, δύο μηχανάκια συγκρούστηκαν, όταν οι οδηγοί τους και η 19χρονη πήγαιναν σε καφετέρια της περιοχής. Οι δύο οδηγοί τραυματίστηκαν ελαφριά και διέφυγαν τον κίνδυνο, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τη 19χρονη.
Αυτή, χτύπησε στο κεφάλι και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου. Οι γιατροί θεωρούν κρίσιμα τα 2 πρώτα 24ωρα.

Φυλακές Μεταναστών τα κρατητήρια της Α.Δ. Ακαρνανίας

Διώχνουν αστυνομικούς – Φέρνουν μετανάστες

ad_akarnaniasΣε άτυπο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών έχουν μετατρέψει τα κρατητήρια της Α.Δ. Ακαρνανίας… με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να μην έχει ακόμη αποσύρει την απόφασή του για τη Στάνου, να έχει όμως ταυτόχρονα αποσύρει τις δύο διμοιρίες απ’ το νομό

Κατά δεκάδες μεταφέρονται πλέον συλληφθέντες λαθρομετανάστες απ’ την Πάτρα στο Αγρίνιο και στα ασφυκτικά γεμάτα σήμερα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας. Θυμίζουμε ότι ανάλογη τακτική είχε και στο παρελθόν εφαρμοστεί και, όχι συμπτωματικά εκτιμούμε, επίσης υπήρχε την περίοδο εκείνη θέμα δημιουργίας...


Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Τραγωδία με 18χρονο στο Μεσολόγγι

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα ενός 18χρονου το απόγευμα της Παρασκευής στο Μεσολόγγι. Ο άτυχος νεαρός ανασύρθηκε νεκρός από τη θαλάσσια περιοχή «Λούρου Νεοχωρίου». Αμέσως διεκομίσθη στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Για το τραγικό συμβάν διενεργείται προανάκριση από την Λιμενική Αρχή Μεσολογγίου.
 

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Άκυρο το μνημόνιο σύμφωνα με τη συνθήκη της Λισαβόνας!

 



Κυκλοφορεί σήμερα...

Αγρίνιο: στήριξη στα δρομολόγια του αστικού Κτελ

Την επιδότηση του Αστικού ΚΤΕΛ για την παροχή συγκοινωνιακού έργου κατά τους θερινούς μήνες αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου κατά την τελευταία του συνεδρίαση. Οι γραμμές που επιδοτούνται είναι : Αγρίνιο- Πυργί- Σκουτεσιάδα – Αγρίνιο
Αγρίνιο –Γαβαλού –Αγρίνιο
Αγρίνιο –Καλύβια –Άγιος Γεώργιος –Αγγελόκαστρο
Αγρίνιο –Λυσιμαχεία –Αγρίνιο
Αγρίνιο- Όχθια –Κυψέλη –Λεπενού
Αγρίνιο –Σπολάϊτα –Καστράκι
Αγρίνιο –Ποταμούλα
Αγρίνιο –Παναιτώλιο –Καινούριο –Παντάνασσα
Παράλληλα αποφασίστηκε η επέκταση της σύμβασης ανάμεσα στο Δήμο Αγρινίου και το Αστικό ΚΤΕΛ για τη συνέχιση της λειτουργίας των γραμμών Μ1 και Μ2 του προγράμματος ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τιμή εισιτηρίου 0,60 ευρώ. Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός με την απόφαση αυτή υλοποιείται η προγραμματική δέσμευση της Δημοτικής Αρχής για την ενίσχυση της Αστικής Συγκοινωνίας η οποία εξυπηρετεί κατά κύριο λόγο τα ασθενέστερα οικονομικά στρώματα της κοινωνίας μας.

Δεν θα πληρώνεις πια… «έναντι» στην ΔΕΗ

 
 
Μια νέα υπηρεσία εγκαινιάζει η ΔΕΗ, δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες της να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα στοιχεία για την κατανάλωση ρεύματος. Αν κάποιος πελάτης της ΔΕΗ, επιλέξει να χρησιμοποιήσει αυτή την υπηρεσία, δεν θα λαμβάνει πλέον «έναντι» αλλά θα πληρώνει κανονικά κάθε δίμηνο την αξία της πραγματικής κατανάλωσης.
Η ίδια υπηρεσία παρέχεται και τηλεφωνικά, στο τηλ. 10410. Παράλληλα η ΔΕΗ διαθέτει mobile εφαρμογές για συσκευές iPhone και android, ενώ εγκαινίασε την παρουσία της στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
Η ΔΕΗ έχει ενεργοποιήσει λογαριασμό στο twitter, ενώ με τη χρήση της υπηρεσίας Flickr, δημιουργεί ψηφιακή βιβλιοθήκη εικόνων από τη δραστηριότητά της. Τέλος στο εταιρικό κανάλι της ΔΕΗ στο You Tube προβάλλονται βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες της Επιχείρησης.
Κοίτα εξέλιξη η ΔΕΗ…

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ένα από τα γραφτά των αγανακτισμένων‏...

 




Στη χώρα των αρουραίων

Ποιοι ξεβράκωσαν τη χώρα
Υπουργοί και αξιωματούχοι που έλαβαν μίζες για άχρηστα υποβρύχια και πολεμικό υλικό. Αυτή είναι η βιτρίνα, υπάρχουν κι΄ άλλοι πίσω από το καμουφλάζ της αρπαγής.
Στελέχη κομμάτων που τοποθετήθηκαν σε ΔΕΚΟ, νοσοκομεία και γενικά κρατικά πόστα και τα λήστεψαν με τεράστιες απολαυές και αναθέσεις αγορών σε ημετέρους.
Γενικά, νταβατζήδες δημοσίων έργων, κρατικών προμηθειών, θαλασσοδανείων εκδοτών, καναλαρχών και λοιπών συναλλασσομένων και διαπλεκομένων με τη δημόσια αρπαγή.
Αρμόδιοι λαδωμένοι με αυτοκίνητα, ηλεκτρικά σκεύη, οικοσκευές, ακόμη και πιάνα, από φοροφυγάδες.
Αγρότες και γεωπόνοι που συμμετείχαν σε ψευδείς δηλώσεις καλλιεργειών για...
 

ΙΤΑΛΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ!

 



Από το "iskra"

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
ΟΙ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ!
Την ώρα που οι ελληνικές κυβερνήσεις και η παρούσα κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου έχουν εθελόδουλα βάλει στο αρχείο τα μεγάλα εθνικά και ηθικά θέματα των Γερμανικών επανορθώσεων, της επιστροφής του κατοχικού δανείου και των αποζημιώσεων των ελλήνων θυμάτων της Ναζιστικής θηριωδίας.
Την ώρα, επίσης, που οι κορυφές της ελληνικής Δικαιοσύνης "έθαψαν" την...
 
 

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που συντόνισαν χθες τα πυρά τους κατά του κ. Παπακωνσταντίνου δεν το ψήφισαν το Μνημόνιο;

 



Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Οι μούντζες τους θύμισαν την ψήφο τους!
Συγγνώμη, αλλά όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που συντόνισαν χθες τα πυρά τους κατά του κ. Παπακωνσταντίνου δεν το ψήφισαν το Μνημόνιο;
Και όλοι μαζί δεν χειροκροτούσαν μπροστά στις τηλεοράσεις, βλέποντας πέρσι τον Απρίλιο τον κ. Παπανδρέου να απευθύνει το δραματικό του διάγγελμα από το Καστελόριζο, αποκαλώντας το ΔΝΤ «ασφαλές καταφύγιο»;
Και όλοι μαζί δεν έβγαιναν επί μήνες στις τηλεοράσεις υποστηρίζοντας πως «σωθήκαμε από την χρεοκοπία» και πως έπρεπε να ψηφιστεί το Μνημόνιο «διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις»;
Και όλοι μαζί δεν έπιναν μέλι όταν ο...
 
 
 

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Οι "Αγανακτισμένοι" του Βόλου χάλασαν εκδήλωση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ...

 




Από το http://voliotaki.blogspot.com/

Υπό τα συνθήματα των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, άρον - άρον τα μάζεψαν και έφυγαν, ο γ.γ. της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ Κώστας Πανταζής και οι "σύντροφοί" του, από το κινηματοθέατρο Αχίλλειον, όπου (χθες) είχαν προγραμματισμένη εκδήλωση.
Οι 20 όλοι κι όλοι "σύντροφοι", ήρθαν αντιμέτωποι με περίπου 200 ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, οι οποίοι...
 
 

Έριξαν αυγά στον Ροντούλη...

 




Από το larissanet.gr

Νέα επίθεση σε βάρος πολιτικού σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, όπου μία μικρή ομάδα βγήκε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και κατευθύνθηκε προς την πλευρά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΛΑΟΣ, βουλευτή Αστέριου Ροντούλη στον οποίο έριξαν αυγά και στη συνέχεια επέστρεψαν στην Ιατρική Σχολή.
Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ που βρίσκονταν με...
παρέα φίλων σε κεντρικό καφέ της πλατείας δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο συμβάν.

Βίντεο με τις αποδοκιμασίες στην Α. Νταλάρα στου Ζωγράφου...

 





View full post on ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ

Θερμή χιώτικη υποδοχή στον Σκανδαλίδη...

 



Από το ""


Στην πίσω πόρτα του κτιρίου της πρώην Νομαρχίας Χίου...
...αλλά και στην...
 
 
 

Εγκλωβισμένος στη Νομαρχία Χίου από αγανακτισμένους πολίτες ο Κ. Σκανδαλίδης

 
 
Αποκλεισμένος βρίσκεται αυτήν την ώρα στη Νομαρχία της Χίου, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάτοικοι που γνώριζαν για την προγραμματισμένη συνάντηση του υπουργού με τοπικούς φορείς, συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Βουνακία για να διαμαρτυρηθούν, εγκλωβίζοντας τον υπουργό μέσα στο κτίριο της Νομαρχίας.

Αυτήν την ώρα, ο δρόμος μπροστά από το κτίριο παραμένει κλειστός, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί στο σημείο.

Σκληρή κριτική των βουλευτών στο Γ. Παπακωνσταντίνου για το Μεσοπρόθεσμο

 
Περίπου δύο ώρες διήρκεσε η τοποθέτηση του υπουργού Οικονομικών στον ΚΤΕ Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ για να ακολουθήσουν αιχμηρές τοποθετήσεις από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν υπάρχει σχέδιο και το 2009 που σας είπα να πάρετε μέτρα με αντιμετωπίσατε ως... Ούφο» είπε η Βάσω Παπανδρέου, λέγοντας ότι δεν υπάρχει σχέδιο, αλλά τίθενται εκβιαστικά διλήμματα.

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό σποτ απολογισμού που παρουσίασε πρόσφατα η κυβέρνηση, λέγοντας ότι η συγκεκριμένη επιλογή δείχνει ότι έχει χαθεί η επαφή με την πραγματικότητα.

«Ζούμε το τέλος των διλημμάτων, αφού φάνηκε ότι υπάρχουν πλέον και άλλες απόψεις» σημείωσε.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής άσκησε κριτική στους χειρισμούς και τη δανειακή σύμβαση που υπέγραψε η χώρα, λέγοντας ότι κανένας δεν θα υπέγραφε αυτή τη σύμβαση.

«Το πρόγραμμα δεν βγαίνει και διευρύνεται το έλλειμμα κοινωνικής δικαιοσύνης» συνέχισε.

Η βουλευτής Έλενα Παναρίτη αναρωτήθηκε πώς θα διασφαλιστεί ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα, ενώ αιχμηρός στην τοποθέτησή του ήταν και ο Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος σημείωσε ότι «ζητάτε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα να αναλάβει την ευθύνη, αλλά οφείλει και η κυβέρνηση και οι υπουργοί να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Στα χέρια του Ψωμιάδη η απόφαση με την οποία τίθεται σε αργία...

 




Aπό το http://www.seleo.gr/
Πριν από λίγο έφτασε στα χέρια του περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδη η απόφαση του γ.γ. της αποκεντρωμένης περιφέρειας Θ. Σώκου με την οποία τίθεται σε αργία.
Ο Π. Ψωμιάδης πάντως δηλώνει ότι θα συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμά του και μάλιστα προκειμένου να αποφύγει επιθέσεις σε βάρος του θα...
σταματήσει να χρησιμοποιεί το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο και από εδώ και στο εξής θα μετακινείται με νοικιασμένο αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα.

Αθώος δήλωσε ο Στρος Καν, αποδοκιμασίες από 100 ...καμαριέρες!

 




Αθώος δήλωσε ενώπιον ποινικού δικαστηρίου της Νέας Υόρκης ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, για...
την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος καμαριέρας του ξενοδοχείου Sofitel. Στην ερώτηση του δικαστή Μάικλ Όμπους, αν δηλώνει αθώος ή ένοχος στις επτά κατηγορίες που τον βαρύνουν, απάντησε «αθώος». Η επόμενη ακροαματική διαδικασία θα διεξαχθεί στις 18 Ιουλίου. Ο Στρος Καν έφτασε στο δικαστήριο συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αν Σανκλέρ. Εγινε, ωστόσο, δεκτός με αποδοκιμασίες από περίπου 100 διαδηλώτριες που φορούσαν στολές καμαριέρας.

Άρχισε στις 14:30 το Άτυπο - Κρίσιμο Υπουργικό Συμβούλιο

 
 
Επι τάπητος θα τεθεί σήμερα το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα στο άτυπο υπουργικό συμβούλιο, που θα συνεδριάσει σήμερα υπό την προεδρεία του Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου. Στην συνεδρίαση θα συζητηθούν και τα μέτρα που συμφωνήθηκαν με την τρόικα και έχουν ήδη «κλειδώσει».
Στα μέσα της εβδομάδας, τα έκτακτα μέτρα θα οριστικοποιηθούν σε τακτική συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου και αφού νωρίτερα συνεδριάσουν και τα κοινοβουλευτικά όργανα του κυβερνώντος κόμματος για να συζητηθούν στο πλαίσιο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, θα κατατεθούν στη Βουλή προς το τέλος της εβδομάδας.
Πρόθεση της κυβέρνησης είναι το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, το οποίο θα έχει τη μορφή τριετούς προϋπολογισμού και, ως εκ τούτου, θα είναι σε ένα και μόνο άρθρο, να έχει εγκριθεί από το Κοινοβούλιο πριν από το τέλος του μήνα και τη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 24 και 25 Ιουνίου.
Την Τρίτη συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος και ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας, όπου οι βουλευτές αναμένεται να ασκήσουν σκληρή κριτική στον υπουργό Οικονομικών.
Την Τετάρτη το υπουργικό συμβούλιο αναμένεται να εγκρίνει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Προς αγανακτισμένους...

 




Από τον παπα-Ηλία Υφαντή
http://papailiasyfantis.wordpress.com
Αγαπητοί φίλοι
Δεν ξέρω για πόσες μέρες είστε αγανακτισμένοι. Εγώ είμαι μια ζωή. Και όχι, γιατί έχω κάποιο σύνδρομο αγανάκτησης. Αλλά γιατί από μικρό παιδί έζησα κάτω απ’ το ζυγό της ανάγκης και της φτώχειας.
Οι δυο μεγάλες χαρές της παιδικής μου ηλικίας ήταν, όταν στην προσχολική μου ζωή φόρεσα γουρουνοτσάρουχα και στη ν 4η του Δημοτικού φόρεσα πάνινα παπούτσια.
Η φτώχεια μας δεν ήταν αποτέλεσμα της τεμπελιάς μας. Γιατί δουλεύαμε μέρα νύχτα. Στα καπνά και σε όλα τα μέτωπα. Ήταν αποτέλεσμα της κλοπής και...