Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ρουχα μαζι που πλυθηκαν κι εχουνε γινει...ΡΟΖ!!!

Κατατέθηκαν χθες το βράδυ στο Πρωτοδικείο Αγρινίου τα ονόματα, που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ του υπ. Δημάρχου Αγρινίου Δημήτρη Σταμάτη.


Ο κ. Σταμάτης, αναφερόμενος στη στελέχωση του ψηφοδελτίου είπε: «Είμαι ευτυχής, γιατί ο κάθε υποψήφιος του συνδυασμού ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, σηματοδοτεί με την παρουσία του, την αυτοδιοικητική αλλαγή που έχει ανάγκη ο Δήμος.
Το ψηφοδέλτιο που καταθέσαμε είναι ανανεωτικό, ενωτικό και στελεχώνεται με άξια μέλη όλων των τοπικών κοινωνιών. Είναι ένας συνδυασμός συνεργασίας γιατί συμμετέχουν σ’ αυτόν αυτοδιοικητικές και πολιτικές προσωπικότητες όλων των κομματικών σχηματισμών της χώρας. Ταυτόχρονα συνθέτει και αξιοποιεί την αυτοδιοικητική εμπειρία με τον ενθουσιασμό της προσφοράς των νέων ανθρώπων για τον Δήμο τους».
«Σας ευχαριστώ όλους», είπε συνεχίζοντας, «γιατί με την συμβολή σας σε αυτή μου την προσπάθεια και τη συνδρομή σας στην ανοικοδόμηση του Νέου Διευρυμένου Δήμου Αγρινίου, επιχειρούμε να αλλάξουμε τα δεδομένα της αναπτυξιακής μας υστέρησης. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και σας παρακαλώ να αγνοήσετε τις φήμες που διαδίδουν, όσοι επιθυμούν να βλάψουν την Προσπάθειά μας».


Τέλος ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Δημήτρης Σταμάτης ευχαρίστησε τους δημάρχους Στράτου Δημήτρη Μουρτζιάπη, Μακρυνείας Βασίλη Καρακώστα, τον πρ. Δήμαρχο Αρακύνθου Κωνσταντίνο Λάκκα, τον πρ. Δήμαρχο Αγγελοκάστρου κ. Βαγγέλη Σταμούλη, τον πρ. Δήμαρχο Νεάπολης Παναγιώτη Τσιαμάκη, τον πρ. Δήμαρχο Θεστιέων Κωνσταντίνο Κατσαρή, που με την παρουσία τους στελεχώνουν τον συνδυασμό, καθώς επίσης και τον δήμαρχο Νεάπολης Κώστα Καπελλάκη, τον πρώην δήμαρχο Παραβόλας Βασίλη Γιαννακά, τον πρ. δήμαρχο Νεάπολης Παναγιώτη Κατσινούλα, και τον πρ. Δήμαρχο Παρακαμπυλίων Γεώργιο Γκέκα, οι οποίοι εξέφρασαν την στήριξή τους στην Παράταξη ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.
«Όλοι τους είναι χρήσιμοι στην αυτοδιοίκηση και την κοινωνία», είπε ο κ. Σταμάτης, «και θα κληθούν να συνεισφέρουν με την πείρα και τις γνώσεις τους από την πρώτη γραμμή, στο σημαντικό έργο του κτισίματος και της οργάνωσης του νέου δήμου Αγρινίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου