Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Του ΠΑΣΟΚ ..το καγγελο στη Ναυπακτο

-Τελικά γίνανε στη Ναύπακτο τις περασμένες μέρες δύο γκάλοπ, με αμιγώς δημοτική θεματολογία. Ένα της Kapa, και ένα της Άποψις. Ξέρουμε ποιος τα έχει παραγγείλει και τα δύο. Άλλωστε υπάρχει και παλιότερα συνεργασία με τις συγκεκριμένες δημοσκοπικές εταιρίες από τους ίδιους πελάτες. Τη μία δεν την είδαμε. Τη δεύτερη όμως έτυχε να μας δείξουν κάποια στοιχεία της. Δεσμευτήκαμε να μην πούμε όσα είδαμε. Αυτό όμως που μπορούμε να πούμε είναι ότι η κατάταξη των...
υποψηφίων Δημάρχων ακολουθεί την κατάταξη του πλήθους των υποψηφίων δημοτικών Συμβούλων που στελεχώνουν τα ψηφοδέλτιά τους.
Θυμίζουμε Παπαθανάσης 215, Μπουλές 192, Κονίδας 147 και πάει λέγοντας...
Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι το βαθύ ΠΑΣΟΚ δεν κατάφερε να βγάλει στον αφρό τον Κονίδα. Το συγκεκριμένο σύστημα είχε επενδύσει στον Κονίδα και προσπάθησε να τον στηρίξει με τη βοήθεια του Αρβανίτη, του Σώκου και μερικών ακόμα.
Μάλλον η κοινωνία δεν ακολουθεί πια τα συστήματα, ούτε τα κομματικά όπως απέδειξε η απόσυρση Νταουσάνη, αλλά ούτε και τα παρακομματικά όπως αποδεικνύει η μέχρι τώρα πορεία του Κονίδα.
Ο ΚΟΥΝΑΒΟΣ--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου