Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Επιβεβαιώνει το πρωτοσέλιδο της Real news ο Ε. Βενιζέλος

«Φυσιολογικό και αναγκαίο» να συναντιούνται τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ είπε ο Ε. Βενιζέλος, όταν ρωτήθηκε για το πρωτοσέλιδο της Real news.

Κατά την είσοδό του στον χώρο διεξαγωγής εκδήλωσης του φετινού Money Show στη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Άμυνας ρωτήθηκε για το πρωτοσέλιδο θέμα της Real news και επιβεβαίωσε ότι πράγματι υπήρξε συνάντηση των στελεχών του ΠΑΣΟΚ μετά τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Είναι φυσιολογικό και αναγκαίο, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, να συναντόμεθα, να συζητούμε, να εκφράζουμε τους προβληματισμούς και την αγωνία μας για την πορεία του τόπου, γιατί υποχρέωση της Κυβέρνησης και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είναι να τα βγάλει πέρα υπό συνθήκες πρωτοφανούς κρίσης» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και συνέχισε «ως εκ τούτου, θεωρώ ότι είναι και προσωπική μου υποχρέωση να συζητώ με τους βουλευτές μας. Αυτό είναι και χαρά μου, το έκανα, το κάνω και θα το κάνω γιατί έτσι στηρίζουμε την ενότητα του ΠΑΣΟΚ και το έργο και την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου