Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Άρχισε στις 14:30 το Άτυπο - Κρίσιμο Υπουργικό Συμβούλιο

 
 
Επι τάπητος θα τεθεί σήμερα το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα στο άτυπο υπουργικό συμβούλιο, που θα συνεδριάσει σήμερα υπό την προεδρεία του Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου. Στην συνεδρίαση θα συζητηθούν και τα μέτρα που συμφωνήθηκαν με την τρόικα και έχουν ήδη «κλειδώσει».
Στα μέσα της εβδομάδας, τα έκτακτα μέτρα θα οριστικοποιηθούν σε τακτική συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου και αφού νωρίτερα συνεδριάσουν και τα κοινοβουλευτικά όργανα του κυβερνώντος κόμματος για να συζητηθούν στο πλαίσιο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, θα κατατεθούν στη Βουλή προς το τέλος της εβδομάδας.
Πρόθεση της κυβέρνησης είναι το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, το οποίο θα έχει τη μορφή τριετούς προϋπολογισμού και, ως εκ τούτου, θα είναι σε ένα και μόνο άρθρο, να έχει εγκριθεί από το Κοινοβούλιο πριν από το τέλος του μήνα και τη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 24 και 25 Ιουνίου.
Την Τρίτη συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος και ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας, όπου οι βουλευτές αναμένεται να ασκήσουν σκληρή κριτική στον υπουργό Οικονομικών.
Την Τετάρτη το υπουργικό συμβούλιο αναμένεται να εγκρίνει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου