Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Να επισπεύσουμε το τέλος τους... Για να υπάρξει μια νέα αρχή!

 



...ο μόνος τρόπος για να ξεζουμίσεις ένα φρούτο είναι να το στύψεις. ...ο μόνος τρόπος για να ξεζουμίσεις ένα λαό είναι να τον κοροϊδέψεις, να τον φοβίσεις και στο τέλος να τον συνθλίψεις.
Κυβερνώντες και λοιπός πολιτικός και επικοινωνιακός συρφετός, προσπαθούν να σπείρουν τον φόβο, προσπαθούν να πείσουν τους "υπηκόους" της χώρας ότι η επιστροφή στην εξαθλίωση είναι ο μοναδικός δρόμος για την σωτηρία τους.
Και ενώ τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα καταρρέουν κάτω από την...
 
 
μπότα της πολιτικής και οικονομικής κατοχής, οι πάντες μιλάνε για την επερχόμενη κρατική κατάρρευση και το χρέος.
Κι όμως το μόνο χρέος που μας αφορά, το μόνο χρέος που μπορούμε να δεχθούμε να πληρώσουμε, είναι η υποχρέωση μας να συμμετάσχουμε στην διαδικασία απαλλαγής της κοινωνίας από τους πολιτικούς και οικονομικούς της αφέντες.
Σήμερα όπως και πάντα οι εχθροί έχουν ονοματεπώνυμο και τους ξέρουμε όπως μας ξέρουν και αυτοί όταν αντιμετωπίζουν με δολοφονική μανία τις διεκδικήσεις μας, όταν μας πετάνε στην ανεργία και την εξαθλίωση, όταν καταδικάζουν γέρους και παιδιά σε υποσιτισμό.
Η βίαιη πορεία προς τον θάνατο που σχεδίασαν, θα ανατραπεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, και αυτοί θα πληρώσουν όπως τόσοι και τόσοι δικτάτορες που φάνταζαν άτρωτοι. Για τους εκμεταλλευόμενους δεν υπάρχουν πια αυταπάτες, δεν έχει νόημα η ζητιανιά.
Στις πλατείες όλης τη χώρας, στις κατειλημμένες μονάδες παραγωγής, στις συνελεύσεις γειτονιάς, στα πρωτοβάθμια σωματεία. στις ομάδες αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας, στους δρόμους και τις πλατείες [ 2 ], οργανώνουμε και κάνουμε πράξη το όνειρό μας, που θα γίνει στο τέλος ο εφιάλτης τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου