Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Προσπάθειες αποπροσανατολισμού... ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ καλύτερα να ...μη μιλάνε καθόλου οι «οργισμένοι» (εδώ γελάμε) βουλευτές του ΠΑΣΟΚ;

Σαφώς πιο τίμιο από το να στριμώχνονται για το ποιος θα καταγραφεί στους ασκούντες «άσφαιρη» κριτική στο περίφημο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.
Αν ευελπιστούν ότι θα τους δει με «καλό μάτι» ο ελληνικός λαός επειδή με ...μισόλογα αμφισβήτησαν την κοινοβουλευτική διαδικασία προώθησης του νομοσχεδίου και όχι το περιεχόμενό του, είναι προφανές ότι κάνουν λάθος.
Σε περίπτωση που ευελπιστούν ότι θα καταχωρηθούν (γενικά και αόριστα και μέσω φημολογίας) στους «διαφωνούντες», να γνωρίζουν ότι η προσπάθειά τους να «θολώσουν τα νερά» θα αποτύχει.
Αλλωστε - δυστυχώς γι' αυτούς - η ψηφοφορία θα είναι ονομαστική και όποιος σηκώσει το χεράκι του σημαίνει ξεκάθαρα και χωρίς την παραμικρή αμφιβολία ότι στηρίζει την εφαρμοζόμενη πολιτική.
Επίσης, οφείλουμε να τους πληροφορήσουμε ότι έτσι που πάει το πράγμα έχουν να ψηφίσουν ...πολλά «μνημόνια» ακόμη. Και θα εκτεθούν τόσες φορές που θα είναι αδύνατον να πείσουν ακόμη και τον πλέον αφελή.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ Δημοκρατία, φαίνεται ότι ...έχει αποφασίσει να διατηρεί σταθερό το ...ποσοστό στήριξης στην κυβερνητική πολιτική!
Θα στηρίζει κατά 51% και θα αντιπολιτεύεται κατά 49%! Σας θυμίζουμε ότι περηφανεύονται για το ότι έχουν ψηφίσει το 51% των κυβερνητικών νομοσχεδίων έως στιγμής.
Ε, στο πολυνομοσχέδιο δήλωσαν ότι θα καταψηφίσουν 10 από τα 18 άρθρα του! Δε θέλησαν να ψηφίσουν 9 που είναι ακριβώς το 50%...
Είναι αυτό το ...1% φαίνεται που δείχνει ακριβώς το στίγμα τους: «Ναι» στην πολιτική που ακολουθείται, «ναι» στις κατευθύνσεις της, αλλά εμείς μπορούμε να το κάνουμε πολύ καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου