Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

15 υπάλληλοι ζήτησαν μετάταξη για Αγρίνιο με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα η λειτουργία του / Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα, αντιδράσεις από άλλους εργαζομένους και κατοίκους της πόλης


Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε πρόσφατα η πιθανότητα μετακίνησης υπάλληλων από το νοσοκομείο Μεσολογγίου σε αυτό του Αγρινίου. Δεκαπέντε υπάλληλοι όλων σχεδόν των ειδικοτήτων έχουν κάνει αιτήσεις ζητώντας να μετακινηθούν προς το Αγρίνιο, πράγμα που θα έχει ως συνέπεια την  απογύμνωση του νοσοκομείου Μεσολογγίου από το νοσηλευτικό, παραϊατρικό, τεχνικό και διοικητικό τομέα. Χθες συνεδρίασε το υπηρεσιακό συμβούλιο και παρόλο που δεν είχε ως θέμα συζήτησης την εξέταση των αιτημάτων των συγκεκριμένων εργαζομένων, βρέθηκαν  στο νοσοκομείο πολίτες και  άλλοι εργαζόμενοι του νοσηλευτικού ιδρύματος, προκειμένου να εκφράσουν την αντίδραση τους στο ενδεχόμενο αυτό.
Δημιουργήθηκε μάλιστα και μια σχετική ένταση, η οποία είχε ως στόχο να προβληματίσει το υπηρεσιακό συμβούλιο στη λήψη των αποφάσεών του που αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου