Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Στο βρόντο η ανάπτυξη

Καρφιά

Δεν ξέρω πόσοι µεσολογγίτες γνωρίζουν πως ο δήµος είχε συστήσει επί Αναγνωστόπουλου Αναπτυξιακή Εταιρεία η οποία και είχε επιφορτιστεί µε τον σχεδιασµό και υλοποίηση της ανάπτυξης της περιοχής.
Όσο είδαµε την ανάπτυξη τόσο είδαµε και το έργο της Αναπτυξιακής όλα αυτά τα χρόνια. Η επιχείρηση πέρασε και δεν ακούµπησε (ίσως να µην της είχε δοθεί αντικείµενο) και εκτός από κάτι περίεργες προσλήψεις στις Ελλ. Αλυκές και κάτι αναθέσεις για υλοποίηση έργων πληροφορικής δεν ακούστηκε πουθενά.
Πληροφορίες λένε ότι ο πρόεδρος, Λάµπρος Δρόσος, υποψήφιος το 2006 και το 2010 µε τον τέως δήµαρχο, δεν παρέδωσε ακόµη στη νέα δηµοτική αρχή. Αυτό δεν έγινε ούτε και όταν κλήθηκε εγγράφως από τον δήµαρχο Μεσολογγίου. Το γεγονός αυτό προξενεί εντύπωση και πιθανώς το σχετικό θέµα να έρθει προς συζήτηση σε επόµενο δηµοτικό συµβούλιο. Μάλιστα λέγεται ότι θα γίνει ενδελεχής συζήτηση πάνω στην «δραστηριότητα» της επιχείρησης και εκτός των ορκωτών λογιστών θα κληθούν και άλλες αρχές να ελέγξουν τα οικονοµικά στοιχεία.
Και να δουν που λοξοδρόµησε η ανάπτυξη της πόλης…          
Χ.Ο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου