Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Μαζί με τους γιους της δρούσε η ξανθιά παραχαράκτης

Σύζυγος πρώην αστυνομικού και… επίτροπος εκκλησίας στο Ρεγκίνι του δήμου Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας είναι η 44χρονη εντυπωσιακή ξανθιά που επί δέκα ημέρες είχε αναστατώσει την αγορά της Λαμίας, πληρώνοντας με πλαστά χαρτονομίσματα και εισπράττοντας τα ρέστα! Μαζί της κατηγορούνται και οι δυο γιοι της, ενώ το φωτοτυπικό μηχάνημα που χρησιμοποιήθηκε για την αντιγραφή των χαρτονομισμάτων, ήταν εγκατεστημένο στην… εκκλησία του χωριού!

Το υψηλής πιστότητας φωτοτυπικό χρησιμοποιούσαν η 44χρονη και ο ένας γιος της που ετοιμαζόταν να… χειροτονηθεί ιερέας, για να βγάζουν σε φωτοτυπίες τις παλιές εικόνες της εκκλησίας και να τις μοιράζουν στους πιστούς! Τα πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, όμως, τα κρατούσε η μητέρα για να τα διακινήσει στην αγορά! Η ίδια ισχυρίστηκε ότι τα παιδιά της δεν γνώριζαν τίποτα, όμως οι αστυνομικοί σχηματίζουν δικογραφία και για τον δεύτερο γιο της, στο αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκε ένα πλαστό χαρτονόμισμα.

Η πληθωρική  γυναίκα με το προκλητικό ντύσιμο  έκανε το λάθος να συνεχίσει  να ψωνίζει στο κέντρο της Λαμίας, παρά το γεγονός ότι όλοι οι καταστηματάρχες είχαν ενημερωθεί για την δράση της! Η ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος κατάλαβε ότι το χαρτονόμισμα των 50 ευρώ που της έδωσε ήταν πλαστό, την ακολούθησε τρέχοντας και κατάφερε να την σταματήσει. Στους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφάλειας που έφτασαν λίγα λεπτά μετά, η 44χρονη ισχυρίστηκε ότι πήρε το πλαστό χαρτονόμισμα από έναν πλανόδιο πωλητή CD που της ζήτησε να του το χαλάσει!

Όμως, η σωματική έρευνα στην  οποία την υπέβαλε γυναίκα  αστυνομικός, αποκάλυψε ότι στις… κάλτσες της είχε κρυμμένα και άλλα πλαστά χαρτονομίσματα συνολικής αξίας 1.070 ευρώ και συγκεκριμένα 17 των 50 ευρώ, 10 των 20 ευρώ και δυο των 10 ευρώ! Στην τσάντα της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 200 ευρώ, που προέρχονταν από τα ρέστα που εξασφάλιζε πληρώνοντας με πλαστά! Η ψηλή ξανθιά απατεώνισσα θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ η Ασφάλεια εξακολουθεί να ερευνά αν δρούσε μόνη της ή είναι μέλος σπείρας παραχαρακτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου