Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

"Οι κοπρίτες του ΠΑΣΟΚ και τα Ες Ες του ΣΥΡΙΖΑ!"

Του Αντώνη Σκυλλάκου

Σε νέο ατόπημα υπέπεσε χθες ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος με τη συνέντευξή του στο Crash: Αποκαλεί- εμμέσως πλην σαφώς- τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ… κοπρίτες και ταυτοχρόνως παρομοιάζει ευθέως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με τα Ες Ες !
Ρωτάει ο Γιώργος Τράγκας : Γιατί δεν σε χωνεύει το «βαθύ» ΠΑΣΟΚ; Οι συνδικαλιστές του; Έχεις αντιληφθεί ότι θέλουν να σε κρεμάσουν ανάποδα;
«Γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι γεμάτο δημόσιους υπαλλήλους! Εγώ όταν έγινε ο νόμος Πεπονή, υπήρχε μια...
 εξέγερση μέσα το ΠΑΣΟΚ και ένα επιχείρημα αυτής της
 εξέγερση μέσα το ΠΑΣΟΚ και ένα επιχείρημα αυτής της εξέγερσης ήταν ότι οι δεξιοί διορίζουν από την επανάσταση του ΄21 τους δικούς τους κι εμείς δεν διορίζαμε ποτέ κανένα…», απαντάει ο Θόδωρος Πάγκαλος.
Αν σκεφτεί κανείς ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε τελικά διορισμούς και μετά το νόμο Πεπονή- πριν το νόμο έκανε πολλούς περισσότερους, και ταυτοχρόνως θυμηθεί τη δήλωση «όταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένειά του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί. Ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ να απολυθεί», εύλογα- πιστεύουμε, φτάνει στο συμπέρασμα ότι ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης θεωρεί πως το κυβερνών κόμμα βρίθει από… κοπρίτες.
Σε ότι αφορά στον Συνασπισμό και τον ΣΥΡΙΖΑ, το λέει ευθέως. Μιλώντας για τα επεισόδια στο Παρίσι, στην παρουσίαση του Βιβλίου του Κ. Γαβρά, για τα οποία είχε κατηγορήσει την Αριστερά και αφού πρώτα υποστηρίζει ότι «οι Συνασπιστές είναι αποτυχημένοι κομμουνιστές» δηλώνει: «Θέλανε να φύγω από την αίθουσα. Τι άλλο έκαναν τα Ες Ες όταν έμπαιναν σε μία αίθουσα. Λέγανε να σηκωθούν όλοι οι Εβραίοι. Σηκώνονταν οι Εβραίοι και πέρναγαν έξω. Έτσι άρχισε ο Χιτλερισμός στη Γερμανία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου