Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Θέλουν συζήτηση επί του πορίσματος

Στην Ολομέλεια τα ομόλογα και ακολουθεί η Siemens

Συμπληρώθηκε ο απαραίτητος αριθμός υπογραφών για το πόρισμα του σκανδάλου των Ομολόγων, με αποτέλεσμα το προσεχές διάστημα να οδηγηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής για συζήτηση.

Αναλυτικά, 85 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ υπέγραψαν την σχετική πρόταση, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ακολουθηθεί άμεσα η ίδια διαδικασία και για το πόρισμα Siemens, ώστε και αυτό να συζητηθεί στη Βουλή.

Να σημειωθεί πως για την περαιτέρω συνέχιση της κοινοβουλευτικής έρευνας (σύσταση προανακριτικής επιτροπής) απαιτείται πρόταση από τουλάχιστον 30 βουλευτές. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, δεν θα υπάρξει περαιτέρω έρευνα για τα ομόλογα, καθώς ακόμα και αν έχουν τελεστεί ποινικά αδικήματα από πρώην υπουργούς, αυτά έχουν παραγραφεί.

«Μετά την κατάθεση του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής "Για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης των Ομολόγων", εμείς, οι υπογράφοντες την παρούσα πρόταση βουλευτές του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος, ζητούμε τη συζήτηση του ανωτέρου πορίσματος στην Ολομέλεια της Βουλής, σύμφωνα με τα άρθρα 148 παρ. 3 και 137 του Κανονισμού της Βουλής» αναφέρεται στην ανακοίνωση των 85 «πράσινων» βουλευτών προς τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου