Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Αγρινιο:Συλληψεις για οπλα καιναρκωτικα

Πραγματοποιήθηκαν, τις απογευματινές ώρες της Τρίτης στο Αγρίνιο και στην ευρύτερη περιοχή από αστυνομικούς της Υ.Α. Αγρινίου – Τ.Δ.Ν. Αγρινίου - Ο.Π.Κ.Ε./ Α.Δ. Ακαρνανίας, νομότυπες έρευνες σε οικίες ημεδαπών ηλικίας 44, 33 και 27 ετών αντίστοιχα στις οποίες ανευρέθησαν και κατασχέθηκαν τα εξής:
    Ένα πιστόλι  μάρκας CZ μετά γεμιστήρος  δέκα φυσιγγίων των 9mm.
  • Ογδόντα επτά φυσίγγια των 9mm
  • Είκοσι επτά φυσίγγια των 9mm.
  • Ένα μεταλλικό ρόπαλο
  • Ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο
  • Κινητά  τηλέφωνα με κάρτες SIM
  • Βιβλιάρια καταθέσεων
  • Υπολείμματα ινδικής κάνναβης
Το κατασχεθέν όπλο και πυρομαχικά αποσταλούν Διεύθυνση Εγκληματολογικών ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις. Συλληφθέντες δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγηθούν κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Αγρινίου.

Συλλήψεις για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, την 28-3-2011 απογευματινές ώρες στο Αγρίνιο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών δύο ημεδαποί ηλικίας 35 και 34 ετών αντίστοιχα, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν  κατελήφθησαν  να κατέχουν από κοινού 2 γραμμ. αποξηραμένης ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.
Η Ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε. Συλληφθέντες με σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημ/κων Αγρινίου.
Συνελήφθησαν, την 28-3-2011 βραδινές ώρες  στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε./ Α.Δ. Ακαρνανίας δύο ημεδαποί ηλικίας 23 και 22 ετών αντίστοιχα, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτ-το που επέβαιναν κατελήφθησαν  να κατέχουν από κοινού  μια  χάρτινη συσκευασία περιέχουσα  30,1 γραμμ. αποξηραμένης ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.
Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε και οι συλληφθέντες με σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημ/κων Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου