Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

H Eπανάληψη της ιστορίας είναι κωμωδία! Tίποτα δεν άλλαξε από τις εποχές αλήστου μνήμης...

Επαναλαμβάνουν την μεθόδευση κατά Καψαμπέλη και press-gr με την κλήση στον blogger!
Από το "Παπατζήδες"
   
H Eπανάληψη της ιστορίας είναι κωμωδία!
Εμείς
επιμένουμε οτι η κλήση στο blogger είναι ..απαράδεκτη, όταν δεν είναι η πηγή!
Και έχει μπαγκράουντ η υπόθεση με στόχο τα blogs και οχι τον διαδοσία της πληροφορίας! Θυμίζει περίπτωση Καψαμπέλη! Δεν πήγαν στη Yahoo.com τότε, που ήταν ο πάροχος του αποστολέα του email του "εκβιασμού" του Χιώτη να δουν ποιος ήταν! Αλλά πήγαν ύπουλα στην google να πάρουν τα στοιχεία του blog που υποτίθεται οτι ανέφερε ο αποστολέας οτι θα κάνει τις αναρτήσεις !
Μετά αφού τον ξεφτίλισαν τον άνθρωπο και αναστάτωσαν την οικογένεια του πήγαν στην Υahoo.com! Kαι τι βρήκαν! Οτι έφυγε απο υπολογιστή και σύνδεση της Boυλής! Μετά καλύφθηκαν απο την...
 απαγόρευση άρσης του απορρήτου της Βουλής! Τώρα το email έφυγε από internet cafe! Aλλά τον blogger καλούν!
Βέβαια η Google μας έχει καταλάβει τη λαμόγια είμαστε και δεν δίνει στοιχεία και καλά κάνει για βλακώδεις διώξεις και αστήρικτες καταγγελίες!
Τώρα επειδή δεν ζήτησαν κάτι ανάλογο και στη zougla.gr να καταθέσει το θεωρούμε περιττό όπως και στον blogger Aλλωστε όπως αναφέρει και στους όρους χρήσης η zougla.gr δεν κάνει μοντερέιτορ στα ποστ και αποποιείται την ευθύνη!
Και η κοινοτική νομοθεσία λέει ξεκάθαρα! Σε αυτού του είδους τις υπηρεσίες που δεν είναι αυτός ο φορές της μετάδοσης της πληροφορίας που ούτε την εισάγει ούτε την ελέγχει ούτε την τροποποιεί δεν μπορεί να κάνει προληπτικό έλεγχο η να ελέγξει οτι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια! Ομως όταν λάβει γνώση έχει την υποχρέωση να την αφαιρέσει!
Ελεος! Οχι αλλες διώξεις σκοπιμότητας και ασύστολου κομπογιαννιτισμού στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου