Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

"Γάζωσαν" αστυνομικούς με καλάσνικοφ στο Ρέντη

Άγρια συμπλοκή στου Ρέντή μεταξύ κακοποιών και αστυνομικών με τρεις ένστολους τραυματίες ένας εκ των οποίων δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.… Οι ένοπλοί δράστες, κατά τη διάρκεια καταδίωξης με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ. ΑΣ άνοιξαν πυρ εναντίον τους με αποτέλεσμα να τραυματίσουν σοβαρά τους αστυνομικούς.


          Όλα ξεκίνησαν δέκα λεπτά πριν τις επτά όταν οι αστυνομικοί της  ομάδας ΔΙ.ΑΣ προσπάθησαν να ελέγξουν ένα ύποπτο τζιπ  μάρκας VOLVO στον παράδρομο της εθνικής στο ύψος του Ρέντη. Λίγο νωρίτερα είχαν πάρει σήμα ότι οι επιβαίνοντες του οχήματος το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί, είχαν εμπλακεί σε ληστεία περιπτέρου στο Μενίδι. Ο οδηγός του τζιπ όμως όχι μόνο αγνόησε το σήμα αλλά πάτησε γκάζι και προσπάθησε να εξαφανισθεί με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.


          Δύο από τους επιβαίνοντες του οχήματος, σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν, άνοιξαν τα παράθυρα, σήκωσαν τα καλάζνικοφ και άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών. Οι σφαίρες, βρήκαν τρεις ένστολους ένα εκ των οποίων σοβαρά ενώ οι δράστές κατάφεραν να χαθούν στα στενά της περιοχής. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου